pako_kinG Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam! Mam problem otóż z tyłu video jest tylko euro złącze, po prostu nie wiem jakim kablem podłączyć magnetowid z kartą TV?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam! Mam problem otóż z tyłu video jest tylko euro złącze, po prostu nie wiem jakim kablem podłączyć magnetowid z kartą TV?? 1379189[/snapback] jesli nie ma wejsc na jacki :D to wiem, ze jest kabel zaczynajacy sie wejsciem euro, a konczacy 4 jackami :-P ale nie wiem czy Tobie o to chodzi.... :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 OK, rozumiem, a jaki muszę mieć kabel, żeby zgrać obraz z magnetowidu? Wykluczam z euro złączem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 nie jacki lecz czincze (: chinc chyba tak się pisze poszukaj przejściówki euro -s/video :) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Może inne propozycje oprócz euro-s. Przecież są inne możliwości podłączenia tylko ich nie znam, może ktoś napisać jeżeli wie:>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) kabel euro => przjeściówka s/video :) jakie wejścia masz w karcie TV :>? i video :D Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 s-video, composite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a video :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a video :>? 1380114[/snapback] Ty sobie dworujesz z czlowieka? Przeciez Ci napisal, ze S-Video i Composite. pako_kinG - potrzebujesz przejsciowki z Euro (zwanego tez SCART) na S-Video (S-VHS). Taka przejsciowka bedzie tez zawierala kabelki audio, z reguly 2xRCA (chinch). Jest do dosc powszechny wynalazek, do kupienia bez problemu w Mediamarkt itp./na Allegro za niewielkie pieniadze (rzedu 20zl). Nie polecam korzystania ze zlacza Composite, bo ma ono gorsza jakosc obrazu w stosunku do SVHS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Sprawa wyjaśniona:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ty sobie dworujesz z czlowieka? Przeciez Ci napisal, ze S-Video i Composite. pako_kinG - potrzebujesz przejsciowki z Euro (zwanego tez SCART) na S-Video (S-VHS). Taka przejsciowka bedzie tez zawierala kabelki audio, z reguly 2xRCA (chinch). Jest do dosc powszechny wynalazek, do kupienia bez problemu w Mediamarkt itp./na Allegro za niewielkie pieniadze (rzedu 20zl). Nie polecam korzystania ze zlacza Composite, bo ma ono gorsza jakosc obrazu w stosunku do SVHS. 1380198[/snapback] Nie dworuje i nie jestem złośliwy trochę nie precyzyjnie napisałem. spytałem o kartę tv i viedo(może ma s-video i nie zauwarzył ???). I nie wiem na co mi dokładnie odpisał a i wcześniej dałem odpowiedź jest kabel euro /s-video druga sprawa to że jak ma w video s-video o w karcie no to bez kabli. Ale widocznie ...... nie ma ;). Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...