Dru Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Czy da się z niego jeszcze coś wycisnąć, może jakoś podkręcić peocesor (ja próbowałem,ale przy 145 siada na pysk). I jak zrobić najlepiej??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Czy da się z niego jeszcze coś wycisnąć, może jakoś podkręcić peocesor (ja próbowałem,ale przy 145 siada na pysk). I jak zrobić najlepiej??? Czlowieku nie zadawaj po kilka razy identycznych pytan tylko inaczej sformulowanych, wszystko z nia mozna zrobic, zobacz na pierwszego linka w moim podpisie, ja tak plyte mam i za nic ja nie sprzedam nigdy, dam ja sir Afeenowi predzej bo go lubie ;) Ja na niej podkrecilem Antka XP 1600+ na 2000+, tylko trzeba mnoznik odblokowac. :) Uzyj szukaj dowiesz sie znacznie wiecej!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 "Co mogę zrobić z Soltekiem 75KAV???" mi dac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a Ty Spidi tak się nie bulwersuj, jestem tu drugi dzień i jeszcze dobrze nie wiem jak to wszystko działa. Trochę szacunku proszę od bardziej zaawansowanego użytkownika owego forum :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a Ty Spidi tak się nie bulwersuj, jestem tu drugi dzień i jeszcze dobrze nie wiem jak to wszystko działa. Trochę szacunku proszę od bardziej zaawansowanego użytkownika owego forum :wink: Ja sie nie bulwersuje, ale poszukaj sobie to naprawde duzo rzeczy z tym zwiazanych znajdziesz. Troche samodzielnosci, jak sie tylko da cos zrobic to trzeba probowac dowiedziec sie jak najwiecej samemu. :mrgreen: :) ;) Spokojnie i na loozie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ale chyba jest to forum, aby zadawać tu pytania, zresztą sam to robisz, bo widziałem, że np. kilka razy o Radeona wysyłałeś posty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ale chyba jest to forum, aby zadawać tu pytania, zresztą sam to robisz, bo widziałem, że np. kilka razy o Radeona wysyłałeś posty :lol:Bo w temacie Radeona jestem poczatkujacy, mam go od niedawna. Przylapales mnie ;) Poszukaj tematu o odblokowaniu Athlona XP - duzo jest w FAQ. Sprobuj odblokowac, ja swojego 1600+ odblokowalem i na tej plycie polecial na 2000+ Acha i najnowszy BIOS zapodaj, bedziesz mial wtedy obsluge nowych AMD 2400+ i 2600+ Poprawili stabilnosc na szynie wyzszej niz 133 - tak mi sie wydaje, bo na nim hula na 140 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a jaki jest najnowszy bios, bo ja update robiłem niedawno i mam wersję biosu z marca, jest jakiś nowszy? myślisz, że w sklepie by mi odblokowali mnożnik za jakąś rozsądną zapłatą??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a jaki jest najnowszy bios, bo ja update robiłem niedawno i mam wersję biosu z marca, jest jakiś nowszy? myślisz, że w sklepie by mi odblokowali mnożnik za jakąś rozsądną zapłatą???Najnowszy BIOS to q11,a w sklepie Ci na pewno nie odblokuja :) HAHA dobre, musisz sam i tak, zeby mozna bylo usunac wszelkie slady ingerencji na procesorze w razie awarii :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a no widzisz, ja mam wersję biosu q10 musze leciec na soltek.com.tw żeby ściągnąć, a do przerobienia procesora to sam nie będę umiał a nie chcę go sobie spierniczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a no widzisz, ja mam wersję biosu q10 musze leciec na soltek.com.tw żeby ściągnąć, a do przerobienia procesora to sam nie będę umiał a nie chcę go sobie spierniczyć Przyslij maila to Ci posle BIOSa. A co procka to na pewno sobie poradzisz, wystarczy tylko poczytac - http://www.ocaddiction.com/articles/howto/xp_unlock/ Powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 mój mail to drutex5@wp.pl, dzięki za bios, a ten artykuł sobie poczytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...