zawiedziony Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 W Menedzeze urzadzen mam wykrzyknik przy urzadzeniu nVidia WDM TVTuner wersja sterownika jest 2.20. To jest potrzebne,zeby korzystac z VIVO w karcie graficznej (GF 6600GT). W opisie sterownika jest "Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)". Co jest moze ktos wie???????? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 W Menedzeze urzadzen mam wykrzyknik przy urzadzeniu nVidia WDM TVTuner wersja sterownika jest 2.20. To jest potrzebne,zeby korzystac z VIVO w karcie graficznej (GF 6600GT). W opisie sterownika jest "Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)". Co jest moze ktos wie???????? :cry: 1381715[/snapback] A nie możesz po prostu na siłe wgrywać sterowniki z płyty ?? Ja tam do menadżera urządzeń nie wchodziłem do uruchamiania VIVO. Instalowałem wszystko z płytki i było OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawiedziony Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zainstalowalem WDM z plytki Giganyta doloczonej do GF 6600GT. W urzadzeniach pojawia sie nVidia WDM A/V Crossbar i nVidia WDM Video Capture (universal) wiec tego nVidia WDM TVTuner,ktory jest w WDMie ze strony nVidi a nie dziala mi(pojawia sie przy tym zolty wykrzyknik) nie potrzeba. Tobie wszystko dziala bez tego ostatniego? Jakie masz tam urzadzenia w Menadzeze urzadzen? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 hmmm ma bios od 5950ultra wiec nie sprawdze. Ale skoro w menadzerze urzadzen to pisze, a probowales podlaczacjuz telewizor czy magnetowid itp ??? moze tak po prostu........ma byc albo cos ??? Jeżeli masz gainwarda to zadzwon do do dzialu klienta i tam ci napewno pomogą....a jak nie to...reklamacja ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabaidee Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Hej, rozwiązaliście jakoś ten problem? Ja mam to samo. Wątek pojawia się na kilku forach, lecz nigdzie nie można znaleźć sensownej odpowiedzi. pozdrawiam Sabaidee http://sabaidee.republika.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzochar Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Też się dołaczam do pytania - właśnie szukam odpowiedzi na ten problem (Leadtek A6600) Dzochar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...