Gość siudziu Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 mam router i do routera podlaczone jest neo czy jesli do jednego kabla z ktory biegnie z routera podepne switcha (lub huba) to net bedzie we wszystkich kompach podpietych do tego huba ? i czy potrzebna jest jakas dodatkowa konfiguracja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 mam router i do routera podlaczone jest neo czy jesli do jednego kabla z ktory biegnie z routera podepne switcha (lub huba) to net bedzie we wszystkich kompach podpietych do tego huba ? i czy potrzebna jest jakas dodatkowa konfiguracja 1381960[/snapback] powinno dzialac od razu po podlaczeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 będzie działać na 99% aha kup switch bo hub wysyła sygnał na wszystkie porty a switch nie :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siudziu Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 aha kup switch bo hub wysyła sygnał na wszystkie porty a switch nie :D Pozdrawiam 1383752[/snapback] co to dokladnie oznacza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 HUB wysyła sygnał na wszystkie porty gdy switch tylko na te które są aktywne (podłączone kompy) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Co ty za przeproszeniem, pieprzysz? Powinienem zacząć rozdawać punkty za pisanie bzdur. Switch zestawia połączenia bezpośrednio między komputerami. Zresztą gdybyś poszukał to byś wiedział gdyż wielokrotnie opisywałem ten problem. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=109983&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siudziu Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 dobra przeczytalem tamten temat i mam jedno pytanie mam router do niego chce podlaczyc switcha i od switcha 3 kompy jakimi kablami mam to laczyc w koncu prostymi czy krosowanymi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Szczerze powiedziawszy wszystko jedno, na ostatnim switchu D-Linka dla testu podpinalem i crossy i zwykle kable i dzialalo :), ale dla pewnosci radzilbym zwyklymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Prostymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...