korbusiatko Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 powiedzcie mi jak bardzo obciaza zasoby winamp5 - komputer to sempron 2400, 256 RAM, sound zintegrowana. bo pierdzielony zamula mi troche prace. czy dolozyc 256 MB, czy po prostu wrocic do winampa 3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 powiedzcie mi jak bardzo obciaza zasoby winamp5 - komputer to sempron 2400, 256 RAM, sound zintegrowana. bo pierdzielony zamula mi troche prace. czy dolozyc 256 MB, czy po prostu wrocic do winampa 3? 1381969[/snapback] Cos musisz miec nie tak z tym winampem.. nawet przy wczytwywaniu piosenek mi nie zamula a konfig mamy dosc podobny ;-) W task menagerze uzycie procka skocznie czasem na 2%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 generalnie to ja cisne na foobarze ale jak bardzo chcesz winampa to tylko seria 2.9x. ps. foobar ma lepszy dzwiek niz winamp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) Zalezy od zaladowanej skorki. Ktoras wersja piatki miala dosc dziwny blad i przy klasycznej skorce (a'la Winamp 2.x) uzywala 0% czasu procesora, przy skorce z Winampa 3 nie dalo sie praktycznie pracowac, a przy tych przeznaczonych specjalnie dla wersji 5x bywalo rowniez. Zawzywczaj uzycie procesora nie przekracza 2%. Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xiao Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 2.9x > 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...