Krzysiek.R Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 witam za pare dni będe zmieniał platforme na abita a8x i athlona 64 3000+ i mam mały problem,czy na socketa 939 będzie mi pasował mój stary blok:nukleon2v2 939 ma wokół gniazda czarny kwadratowy plastik,ciekawe jak moge nuka tam zamontowac,a może gdyby wykręcić ten plastik,tylko czy po jego zdjęciu na 939 są tam takie same rozstawy dziurek jak na nf7-s aby zamontować śruby i załozyć nuka tak jak na nf7? prosze o porade!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek.R Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 sory za błędy oczywiście "ABIT AV8" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Przyznaj sie, czy chociaz chwile poswieciles na szukanie? Bo chyba dluzej zajelo Ci pisanie tego tematu! Prosze bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek.R Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 znaczy ze sie nie da szkoda:( trza to dokupic thx narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...