foxer6 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 otóż mam athlona 1800+ palomino magistrale standard miałem 133 a tera mam 165mhz i to na płycie asrock k7s8x ale niestety nie nie moge tam zwiekszać napięcia i komp już sie resetuje na 165mhz czyli dochodzi do windy i ekran śnierci i nara dlatego prosze czy zna ktos programik do zwiększania napięcia z poziomu windows?bardzo mi zależy na linku do programu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) na tej płycie jest tylko funkcja zmiany napiecia w biose o chyba 5 albo 10%. a jak chcesz więcej to tylko Vmod, inaczej sie nie da Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez Dex'ior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxer6 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Aha a jak sie robi vmoda na tej płycie?bo nie chce mnożnika oodblokowywać bo nie mam takiej opcji w płycie żeby zmieniać mnoznik,naprawde byłbym ci wdzięczny jak byś mi to wytłumaczył bo zależy mi bardzo jak to sie robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 a może by tak szukajka i inny dział ?? :) gdzie tu extreme ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxer6 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Nie no spoczko tylko sie dowiem i znikam wiem wiem mogłem szukać heh ale nie złoście sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Nie no spoczko tylko sie dowiem i znikam wiem wiem mogłem szukać heh ale nie złoście sie 1382627[/snapback] no to sie najpredzej dowiesz jak uzyjesz szukajki a nie czekał jak ktos ci znów napisze :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxer6 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Kurde znalzłem vmoda do mojej płytki ale po angielsku a nie umiem tak dobrze go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxer6 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 da mi ktoś linka do biosu do moego asrocka k7s8x na chipsecie sisa bo na strnie głowne asrocka jest tylko do chipsetu via no i prosze o program do wgrywania biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 a bana(na) dawno nie dostałeś? :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Przecież na stronia asrocka jest i bios i program do wgrywania. Poszukaj troche na forum bo było już wiele razy. A tak pozatym to :google: nie gryzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 ale tak poza wszystkim to nawet nieżle wycisnąłeś tego palomino mój chodzi tak jak w podpisie i ani mega herca więcej :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 byle jaka agoia robi 2ghz na wodzie, ja robilem na 2.1ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 pierdyknij sobie drutmoda na vcore ( zdrutuj socketa), ja tak robilem jak jeszcze mialem asrocka, bodajrze do 1,9 v dojechalem ( z tym +5% z biosu B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...