Moog Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Jestem ciekawy skąd bierzecie najnowsze informacje ze świata komputerowego? Jakie zagraniczne stronki z newsami są najlepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 z forum :-) frazpc.pl / tweak.pl / benchmark.pl etc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 najswiezsze nowinki tylko na: http://www.warp2search.net/ http://tcmagazine.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 [newsy] The Inquirer, www.theinquirer.net [newsy, recenzje, tips] Ogólnoświatowe serwisy o sprzęcie, np. Hexus.net, Anandtech.com, X-bitLabs.com, Overclockers(.com, .ru, .com.au, .pl), Bit-Tech.net, [H]ardOCP.com, można by wymieniać i wymieniać, wystarczy w Google.com wpisać odpowiednią frazę i już mamy tysiace odpowiedzi związanych bardziej lub mniej z tematem. Prasa (magazyny, czaspoisma, itd.) od chwili dostępu do internetu prawie w ogóle, ewentualnie w celach wywiadowczych, statystycznych ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 ale te serwisy biorą skądś te nowinki mają jakieś źródła bo ktoś musi zacząć łańcuszek nowych wiadomości... chodzi mi o docelowe miejsca skąd bierze się najświerzsze info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 od producentow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 ale te serwisy biorą skądś te nowinki mają jakieś źródła bo ktoś musi zacząć łańcuszek nowych wiadomości... chodzi mi o docelowe miejsca skąd bierze się najświerzsze infoJak wspomniał Amd_Powered od producentów, z imformacji umieszczanych na ich oficjalnych witrynach internetowych, z informacji prasowych przesyłanych na maile do członków redakcji serwisów internetowych, z różnych imprez..., np. The Inquirer sam, w większości, tworzy nowinki o sprzęcie, ma swych wysłanników na całym świecie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 a najświerzsze info mogę czytac na jakiej stronie? Oprócz Tweaka oczywiście :) Chodzi mi o jak najszybszą reakcję nowinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 www.dailyrotation.com :icon_exclaim: :icon_exclaim: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...