allcapone Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam mam problem z dyskiem Maxtora 160gb 8mb mianowicie ...... wszystko bylo wpozadku do czasu kiedy to kumpel wpadl domnie z drugim dyskiem(byl juz wczesniej kilka razy i bylo wszystko ok) po podlaczeniu bios (najnowszy)wykryl system tez (windows xp sp2) gdy zaczoelm kopiowac z jego na moj dysk i z mego na jego dysk zaczol mi strzelac Klik tak dziwnie i w tym momencie mi sie w systemie przestawalo kopiowac poczym po chwili zaczol normalnie gdzie po chwili ponownie klik i nowu zwiecha gdy doszlo do konca kopiowania jak sie pozniej okazalo ja i on potracilismy niektore dane ,.....gdzie nastepnie uniego okazalo sie ze jegeo pliki maja po ,nie po 20mb tylko po 200gb itp potem raczylem po odpinac wszystko wiatrak, dvd-rw,flopa i odziwo zaczelo sie normalnie kopiowac wiec co moglo byc przyczyna ze mi dusk tak dziwnie strzela ????????jak podminam inny dysk!!!!!!!!!!!!!! POMOCY dziekuje za rady PS:zasilacz megabajt 350w ;/ Teraz bez jego dysku dziala bez problemowo Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez allcapone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Sam sobie odpowiedziałeś, podłączone 2 dyski = problemy, odłączasz część podłączonych komponentów = problemy znikają => zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...