aRRoW500 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Mam taki błąd i nie moge przeslac nic na serwer przez to! Pomocy! Connect ok! PWD 257 "/" is current directory. Pobierz katalog TYPE A 200 Type set to A PORT 10,0,0,8,6,39 500 Unable to service PORT commands Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKapiszony Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 jaki klient, jesli inny niz Flash FXP to zmien na ten wlasnie, albo przeinstaluj ten co masz. PS: Czy to na jednym czy wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Ustaw tryb pasywny (passive) w kliencie FTP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aRRoW500 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Tryb pasywny nic nie zmienia poza tym ze udaje mi sie polaczyc na serwer, bo bez passive nie moglem. Nie moge nic przeslac ani odebrac odrazu mi wywala. Uzywam total commandera zawsze go uzywalem i na innych ftp jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Hmmm, sprawdz inna wersje Total Commandera. Nie wiem czy to akurat bedzie mialo cos wspolnego z twoim problemem, ale sprobuj odpalic Panel Sterowania - Opcje Internetowe - Zaawansowane... zaznacz opcje "Uzyj pasywnego protokolu FTP (dla zachowania zgosnosci z zaporami i modemami DSL). Jezeli to nie pomoze - to nie wiem :( ... moze bym szukal przyczyny na serwerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aRRoW500 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Mam zaznaczona to opcje wiec to nie to. Pisalem maila to TPSA ale oczywiscie h... nie maja czasu odpisac. Dzwonilem to nie moge sie do dzwonic. Nosz kur... TRAGEDIA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Ja tak jak ty mam z jednym serwerem. Szkoda bo to najlepszy do jakiego mam dostęp. I to co teraz robię, to są niezłe akrobacje. Wysyłanie na konto shellowe plików, a potem z tego konta dopiero na serwer FTP... Trochę czasu się traci, ale to zawsze jakieś wyjście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...