dzejzi Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Ludzie mówią że to syf ....sam i zaczęłem się o tym przekonywać. Dlatego chciałem przenieść swoje działania na outlook express, a tu pojawia się problem. Jak przenieść kontakty? Żaden z formatów. które eksportuje jeden program nie jest obsługiwany przez drugi? Jakieś rozwiązania? Podejrzewam, że pewno istnieją jakieś programy konwertujące. Ale jakie i gdzie je znaleść? Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Outlook Express przetrzymuje kontakty w Ksiazce adresowej (oddzielnym programie WAB.EXE). Czy Microsoft Outlook nie korzysta tez z tego programu? Ksiazka adresowa potrafi rzekomo importowac wpisy z kilku formatow, choc przyznam sie, ze mialem z tym problem... bo wczesniej wyeksportowany plik nie chcial sie zaladowac. Kombinuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) Na testowym jest topic o Outlooku...... pospiesz się, bo wykasują go i bedzie zonk :lol: :D EDIT: link do topica :wink: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=127120 Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Wydaje mi sie, ze tam chodzi o maile, a nie kontakty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...