Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Mam płyte główna GigaByte GA-7VAXP Chcialbym ja wymienic w servisie na nowa :) Mam bardzo wazny powod :) Jak ja uszkodzic zeby wymienili bez gadania na nowa? Znacie jakies pewne i sprawdzone( i bezbolesne :D) sposoby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 ciekawe co to za powod widac ze moderatorzy tez stwierdzili ze to jakis ... temat i go zamkneli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 A jaka wada fabryczna najbardziej ci odpowiada? Hehe... -zepsuj wiatracek na chipsecie -stuknij ją pare razy o ścianę -wyrwij na chybił trafił jakiś kondensator -walnij młotkiem dosyć mocno -weź piłę spalinową i... A na serio to wyślij kumpla do serwisu, żeby zapytał, czy mu wymięnią taką płytę. Czasami to działa np. przyjmują proca, który jest cały zwęglony (mój znajomy) lub porysowany ołówkiem (drugi kumpel, zapomniał zmazać ;) ). Pójdziesz, pogadasz, to może goście się zgodzą za małą dopłatą czy coś w tym stylu. A najlepiej kumpla wysłać, wtedy nie jesteś u nich spalony. P.S. A możesz jeszcze polać po prostu wodą i włączyć na chwilę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 TO moze pomoc :), sprobojemy, pozyjemy, zobaczymy P.S.:Khunu, najwyzej wszystko bedzie na ciebie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Najlepiej rozwalic ja zapalarka piezoelektryczna ale i tak bedziesz musial czekac minimum 2 tygodnie bo od reki ci nie wymienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Bana mu ! za glupote !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 po 1 opanuj swój entuzjazm niepsuj plyty sproboj ja wymienic tak jak napisal Khanu za pomoca kolegi jezeli to niewypali to sam kombinuj tylko sie nieprzelicz......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 mocny magnes po czipsetach:) albo odwal takie male cos biale - mostek bodajze - to co w AMd jest i przyklej to spowrotem albo na krem nivea - nic nie bedzie widac - a plyta nie dziala albo co jeszcze......hmmmmmmmmm wloz do pci starego s3trio i potraktuj go podczas pracy duzym napieciem pci napewno pojdzie!!!!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Bana mu ! za glupote !! dokładnie co to za głupie pytania zadaje chociaz moglby napisac po co mu to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 dżizys, jak masz ją rozwalać to lepiej mi oddaj ... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 dżizys, jak masz ją rozwalać to lepiej mi oddaj ... :evil:Ja ja chce wymienic na nowa po umiejetnym zniszczeniu, a nie rozwalic ja tak dla jajec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 jak mamy rozumiec twoje dzialania masz dobra plyte i chcesz zobaczyc czy sie da zepsuc zeby nie bylo widac i zeby ci wymienili na nową??? jaja sobie robisz czy co :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 wezcie to zamknijcie !!!!!!!!!!!!!!!!! jak chcesz zepsuc mobo to sie nia stuknij w glowe (mocno i kantem najlepiej). Napewno pomoze. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 ej a ja moge cie zepsuc i wymienic na kogos inteligetniejszego ? Nie ? To ty sie od tej plyty odwal ! To jest wyludzenie a przedewszystkiem <span style="color:red;">[ciach!]</span>stwo ! niszczyc cos specjialnie zeby miec z tego jakies korzysci ! Ja bym ci naprawde bana strzelil ! i w ryja tez ! Gnojku glupi ! Ale mnie kurde ponioslo ! Ale jak ja nie lubie takich spryciarzy glupich !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 ej a ja moge cie zepsuc i wymienic na kogos inteligetniejszego ? Nie ? To ty sie od tej plyty odwal ! To jest wyludzenie a przedewszystkiem <span style="color:red;">[ciach!]</span>stwo ! niszczyc cos specjialnie zeby miec z tego jakies korzysci ! Ja bym ci naprawde bana strzelil ! i w ryja tez ! Gnojku glupi ! Ale mnie kurde ponioslo ! Ale jak ja nie lubie takich spryciarzy glupich !! Święte slowa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 DOBRZE GADASZ LIBERO - DAC MOO VODCkY 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 kurdeniektorzy z forum maja problem bo im plyta padla i maja problemu z wymianą czy z czym innym a gość chce sobie płyte psuc co za qurwa palant nie mam słów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 ej a ja moge cie zepsuc i wymienic na kogos inteligetniejszego ? Nie ? To ty sie od tej plyty odwal ! To jest wyludzenie a przedewszystkiem <span style="color:red;">[ciach!]</span>stwo ! niszczyc cos specjialnie zeby miec z tego jakies korzysci ! Ja bym ci naprawde bana strzelil ! i w ryja tez ! Gnojku glupi ! Ale mnie kurde ponioslo ! Ale jak ja nie lubie takich spryciarzy glupich !! czesto jest tak ze w nowszych wersjach plyty sa rozwiazywane powazne problemy, nie mozna ich naprawic zmieniajac bios tyko trza przeprojektowac plyte, dlatego wychodza z czasem nowe revision plyt glowncyh, a ja posiadam jeden z pierwszych modeli tej plyty w polsce. Sluchaj matole jak bys mial tez taka mobo to takze robil bys tak jak ja w celu wymienienia jej na nowa. A z gnojkami to do kolegow startuj a nie do mnie :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 qrde no na serio - ja nigdy nie psulem naumyslnie - wole jechac bezawaryjnie na sprzecie ktory mam - trzeba cenic to co sie ma a nie qrde szastac kasa na lewo i na boki po przekatnej - lepiej na biednych daj ciulu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Jeden raz zamknąłem to napisał drugi raz. Coś mi się wydaje, że z tego bedzie ban... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Szkoda slow na warzywa takie jak ten pan tutaj :bij:, a potem uczciwi userzy przez takich palantow maja problemy jak na prawde cos sie stanie. Proponuje panie swistak glowe wsadzic w monitor ale tak bardzo bardzo mocno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...