Hendel Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Troche sie wkurzylem, gram sobie i naglej akies syfy na ekranie (bardzo duzo, takie plamy) wygladalo to jak przetaktowanie, wiec zmniejszylem je do nomilnalnych, odpalam 3dmarka i , znowu te syfy. Otwieram obudowe, pamieci cieple (jakies 25C) rdzen chlodny (ok 20C) W obudowie w ogole mam jakies 26C. Kurde karta ma dopiero 3 miesiace, co moglo sie rozwalic ?? Jak oddam na gwarancje to znowu 2 tygodnie czekania. (czy istnieje mozliwosc zebym dostal za nia forse ??, czy mint jeszcze robi te karty ? bo juz nie widze ich w cenniku zadnym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Troche sie wkurzylem, gram sobie i naglej akies syfy na ekranie (bardzo duzo, takie plamy) wygladalo to jak przetaktowanie, wiec zmniejszylem je do nomilnalnych, odpalam 3dmarka i , znowu te syfy. Otwieram obudowe, pamieci cieple (jakies 25C) rdzen chlodny (ok 20C) W obudowie w ogole mam jakies 26C. Kurde karta ma dopiero 3 miesiace, co moglo sie rozwalic ?? Jak oddam na gwarancje to znowu 2 tygodnie czekania. (czy istnieje mozliwosc zebym dostal za nia forse ??, czy mint jeszcze robi te karty ? bo juz nie widze ich w cenniku zadnym)jesli skozystasz z rekojmi to powinienes dostac kase, ale sklepy na nia dziwnie reaguja i najczesniej nie uwzgledniaja jej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 nie ma ze boli poszukaj w necie o rekkojmi to zobaczysz do kogo sie zwrucic i musi dzialac a poza tym najwyzej dostaniesz nowsza PRO ?? zpunktu widzenia sklepoo to sklepo idzie na gware bosam dostaje gware i czasem (przewaznie) interes konsumenta miga sie z celem /interesem sklepoo powiedz ze kszaki sa oddaj a zle nei wyjdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 hmm po resecie wrocilo do normy ale boje sie ze jak zaczne grac to znowu sie z kaszani( w obudowie zaobserwowalem mrowki, czy mozlwie ze jakas weszla na krte i spowodowala to ??) Jako ciekawostke moge dodac ze w moim akwarium utopilo sie juz prawie pol kolonie mrowek, mysle ze one chca zalozyc gniazdo, a w akwarium jest cieplo i schhodzac nie iwdza wody i sie kretynki topia. (na szczescie mam to tak zrobione ze nie wleca do pomki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 hmm po resecie wrocilo do normy ale boje sie ze jak zaczne grac to znowu sie z kaszani( w obudowie zaobserwowalem mrowki, czy mozlwie ze jakas weszla na krte i spowodowala to ??) Jako ciekawostke moge dodac ze w moim akwarium utopilo sie juz prawie pol kolonie mrowek, mysle ze one chca zalozyc gniazdo, a w akwarium jest cieplo i schhodzac nie iwdza wody i sie kretynki topia. (na szczescie mam to tak zrobione ze nie wleca do pomki) Ty mieszkasz w lesie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 te mroowki to takie zwierzatka???? Wiesz miejsce mroowkoow nie jest w komputerze... Nie wiem jak ty ale jabymje wykurzyl...bo jak tak dalej poojdzie to Ci wpierdziela proca i pewnego ranka uslyszysz tylko wielkie BBBUUURRRRPPPPP!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 LoL mrowki w kompie :D :D :D :D zjadaja ci grafe!!! :D :D -sorka nie moglem sie powstrzymac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Sorka - z czego tu sie smiac? Myslisz ze z czego sie wzielo debugging? Hint: bagi (mroofki karaloochy itp) powodowaly spiecia w komputerach. I bledy wychodzily.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 ( w obudowie zaobserwowalem mrowki, czy mozlwie ze jakas weszla na krte i spowodowala to ??) Jako ciekawostke moge dodac ze w moim akwarium utopilo sie juz prawie pol kolonie mrowek, mysle ze one chca zalozyc gniazdo, a w akwarium jest cieplo i schhodzac nie iwdza wody i sie kretynki topia. (na szczescie mam to tak zrobione ze nie wleca do pomki) hardcore ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 MRUFKI sa wpożadku, to pożyteczne owady, i nic im nie rób, w koncu zima sie zbliza a w kompie ciepło bedą miały. Kuna ja niemoge, mrufki. :lol: :lol: mega lol upsss sorki ale i tak jaja jak pieron :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 mam teorie - mruffki Ci zjadły paste z karty i teraz się biedna grzeje... ale jest na to rada - zób samolocik z papieru, posmaruj go czymś słodkim i wsadź do kompa a jak mruffki oblezą samolocik to wyślij je za okno :D albo do sąsiada :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Troche sie wkurzylem, gram sobie i naglej akies syfy na ekranie (bardzo duzo, takie plamy) wygladalo to jak przetaktowanie, wiec zmniejszylem je do nomilnalnych, odpalam 3dmarka i , znowu te syfy. Otwieram obudowe, pamieci cieple (jakies 25C) rdzen chlodny (ok 20C) W obudowie w ogole mam jakies 26C. Kurde karta ma dopiero 3 miesiace, co moglo sie rozwalic ?? Jak oddam na gwarancje to znowu 2 tygodnie czekania. (czy istnieje mozliwosc zebym dostal za nia forse ??, czy mint jeszcze robi te karty ? bo juz nie widze ich w cenniku zadnym)Czym ty chłodzisz tego radeona poniżej temp otoczenia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 a może problem nie lezy w karcie tylko mruffki Ci ekran oblazły? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 A ja tak sobie myśle że i tak ma szczęście - bo taki karaluch na przykład przewodzi prąd całkiem dobrze :? . I jest na tyle duży że mógły nie tylko grafę zepsuć... A poważniej to karaluchy w takim niujorku stanowia przyczyne ponad 50 % awarii sprzętu biurowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Troche sie wkurzylem, gram sobie i naglej akies syfy na ekranie (bardzo duzo, takie plamy) wygladalo to jak przetaktowanie, wiec zmniejszylem je do nomilnalnych, odpalam 3dmarka i , znowu te syfy. Otwieram obudowe, pamieci cieple (jakies 25C) rdzen chlodny (ok 20C) W obudowie w ogole mam jakies 26C. Kurde karta ma dopiero 3 miesiace, co moglo sie rozwalic ?? Jak oddam na gwarancje to znowu 2 tygodnie czekania. (czy istnieje mozliwosc zebym dostal za nia forse ??, czy mint jeszcze robi te karty ? bo juz nie widze ich w cenniku zadnym)Czym ty chłodzisz tego radeona poniżej temp otoczenia ?? dokladnie, ja bym w ogle nie traktowal tego wszystkiego powaznie, 20 stopni tuz po ostrym graniu, ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 a się zastanawiałem co mi zjarało moje p3 600 :!: teraz dopiero znalazłem odpowiedź :idea: :mrgreen: MROOFKI :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 ehheheeh qrw* max mega hiper ROFTL!!!!!! moze pewnego dnia zobaczysz rzad mrofek jak ci procka wynosza albo radzia ci zaniosa na gwarance. A moze poprostu przyszly na karuzelle chwytaja sie wiatraczjkow i JAZDA!!!...:::....::::....::::.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 sam mowiles ze lubia extremalne sportu (nurkowanie) pzdr ps idz do serwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Nie no wydaje mi sie ze raid na mrowki zalatwi tu sprawe, boje sie tylko ze <span style="color:red;">[ciach!]</span>e do dysku twardego wejda, jedna juz po nim chodzila, ale unieszkodliwilem ja. Problem jest rowniez ze jak tak dalej pojdzie to dno akwarium bedzie pokryte zwlokami, a ja wode bede tylko dolewal a nie zmienial cale 20l przez jakies glupie pasozyty. (jak cos sie zepsuje to napisze do spoldzielni i bede sie ubiegal o odszkodowanie, pokaze im akwarium :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 dyzio jest hermetyczny ;) nie wejda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Nie no wydaje mi sie ze raid na mrowki zalatwi tu sprawe, boje sie tylko ze <span style="color:red;">[ciach!]</span>e do dysku twardego wejda, jedna juz po nim chodzila, ale unieszkodliwilem ja. Problem jest rowniez ze jak tak dalej pojdzie to dno akwarium bedzie pokryte zwlokami, a ja wode bede tylko dolewal a nie zmienial cale 20l przez jakies glupie pasozyty. (jak cos sie zepsuje to napisze do spoldzielni i bede sie ubiegal o odszkodowanie, pokaze im akwarium :D ) RAID to do twardziela kup;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Pomysł z samolocikiem i czymś słodkim był dobry :D A tak poważnie - to pozbądź sie ich czym prędzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 jak sa mrowki to znaczy ze (bez obrazy) ale masz syf i zarcia za duzo bo mroowki do jedzenia ciagna!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Kup sobie mroofkojada:-). Ja jak mialem karaluchy to po prostu wypuscilem szczoory z klatki - 2 dni i karaloochow nie ma :-). Metody biologiczne sa najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Kup sobie mroofkojada:-). Ja jak mialem karaluchy to po prostu wypuscilem szczoory z klatki - 2 dni i karaloochow nie ma :-). Metody biologiczne sa najlepsze. Jakie zwierzęta oprocz karaluchow i szczorow masz jeszce w domu???(pytam z ciekawosci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 dyzio jest hermetyczny ;) nie wejda :) a doopa!, u mnie mrowki sie kreca na wszystkich talerzach, jedna ciagle sie trzyma krawedzi i wreszczy permamenetnie a jak glowica zmienia polozenie gwaltownie to spadaj i znowu sie pakuja, czy ktos wytlumaczy mi jak one to robia?, prosze pomzcie!, ja juz nie wiem co robic! :( ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Trzymam tylko szczurki - słodziutkie są :lol:. Jakby ktoś chciał to niedługo będą młode.... A karaluchoof już nie ma, bo je szczury zjadły. Teraz mam tylko plagę rybików w łazience (sqrw... zjadają gazety). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 :lol: :lol: :lol: nieee :!: :lol: :lol: :lol: oomarłem :!: (ze śmiechu oczywiście !) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Oooooooooooo q 8O a :lol: :lol: :lol: normalnie wisicie mi klawiature :twisted: poplulem ja cala i zlekka prawie moczem skropilem, nie wytrzymalem tego co piszecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wzystko OK, tyle ze przenosze temat na Osla, tam jego miejsce :D BTW gratooluje co niektorym yntelygencji :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 ehh ja teraz sie wypowiem :mrgreen: Kiedyś miałem podobny problem. gram gram a nagle na ekranie pokazuje się w oddali coś takiego w kształcie plastra miodu Od pewnego czasu komp stał się głośniejszy. Jak był włączony i wyłaczony, nie wiedziałem co to moze być. Bzyczenie ciagłe bzyczenie. kupiłem słuchawki i wtyczki do uszu :) było troche ciszej. Ale dzien po dniu minuta po minucie cisnienie coraz wyzsze pot zalewa serce coraz mocniej bije, ja juz nie wytrzymuje! :mrgreen: patrze a przez floopa wylatuje pszczoła! nagle druga trzecia. usiadły na obudowie i grają piosenke z pszczółki maji. Z deka się zdziwiłem mówie co jest ? rozkręcam obudowe ubieram gogle i rękawiczki wełniane. kozaki również. Patrze a w obudowie dolina mlekiem i miodem płynąca :) gniazdo pszczół. schowałem się pod biórko przeładowałem pistolet na wode i zaczynam strzelać. Oni przez megafon mówią poddaj się i wyjdz z podniesionymi rękami do góry. Tak zrobiłem. Po długiej rozmowie doszliśmy do ugody. powiedzaiłem im grzecznie zeby zrobiły sobie gniazdo w ogródku. Zgodziły się i do teraz żyjemy w zgodzie. Mam nadzieje, ze w czymś pomogłem jeśli nie to przestrzegam przed natrętnymi intruzami. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...