luki_pc Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Kilka dobrych miesiecy temu kupilem mysz optyczna Labtec LINK jestem ciekaw co sadzicie o takiej myszce ?? Zdarza mi sie pograc w UT2004 i nie tylko, a tam jest potrzeba jest dobra precyzja. Czy mozna w rozsadnej cenie kupic lepsza mysz ?? za ta dalem wtedy ok 70 zł czy bedzie roznica w precyzji dzialania ?? ( nie proponowac mysz za 200 zł :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Hmmm.... a czy Ty nie powinienes sam wiedziec czy potrzebujesz nowej myszki? Jak nie masz z nia problemow to nie zmieniaj. Niewygodna, gubi sie, masz za duzo kasy albo chcesz zeby ladnie wygladalo to kupuj nowa. Ale tak naprawde to Ty sam chyba powinienes odpowiedziec sobie czy potrzebna Ci. Nikt nie wie jak Tobie sie na tym gra, wiec trudno o konkretne rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Chodzi mi o porownanie do innych myszek moze ktos uzywal i moze powiedziec czy bedzie roznica zauwazalna w pracy. Juz sie przyzwyczilem ze jest ciezka , ze ma taki ksztalt. W pracy uzywam tamiego A4techa . A moze wystarczy kupic dobra podkladke ?? na razie jezdze bezposrednio po biurku :) i jest wygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 za 50 zl kupisz a4tech swop 80.. a myszka super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 A za 99 pln IE 4.0 oem. Bez porownania w tej cenie :) Coz, napewno bedzie roznica w pracy miedzy IE 4.0 a tym labtekiem albo jakimkolwiek a4techem... Jak dla mnie warto zmienic, na takim IE sobie posiedzisz jakis czas i nie bedziesz musial wymieniac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...