Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 otoz mam grafe geforce 6800 .. i jest do ustawiania mnostwo opcji .. niektore zaznaczone sa pod kontrola aplikacji .. inne mozna recznie konfigurowac.. jak powinny byc ustawione zeby byla maksymalna wydajnosc .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Oczywiscie dla uzyskania najlepszej wydajnosc nalezy wyłaczyc Filtr Anizotropowy oraz Wygladzanie Obrazu Anti Aliasing. Wlaczenie kazdej z tych funkcji obniza wydajnosc kosztem "ładniejszej grafiki". Jesli nie za lezy ci na super efektach to powinienies miec te opcje wyłączone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 wylaczasz synchronizacje pionowa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 ale jak to wyłączysz to masz gorszą jakośc wyświetlanej grafiki więc ja proponuje ustawić te opcje chociarz na najmniejsze wartości ale nie off Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 otoz mam grafe geforce 6800 .. i jest do ustawiania mnostwo opcji .. niektore zaznaczone sa pod kontrola aplikacji .. inne mozna recznie konfigurowac.. jak powinny byc ustawione zeby byla maksymalna wydajnosc .. 1385686[/snapback] Zastanawia mnie tylko co ty jeszcze tam chcesz zwiększać, przeciez ta karta nawet z upiększaczami działa spoko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 ale jak to wyłączysz to masz gorszą jakośc wyświetlanej grafiki więc ja proponuje ustawić te opcje chociarz na najmniejsze wartości ale nie off 1388577[/snapback] nie no czego ja się dowiaduję.. vsync pogarsza grafę.. w dodatku różne wartości są tego.. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...