muranox Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) witam chciałem zainstalować xp pro na moim nowym samsungu SATA, ale nie mam sterowników do SATA (tzn. instalator windy pyta sie mnie o dyskietkę ze sterownikami do dysku sata) niezabardzo wiem jak ta dyskietke stworzyć... szukałem na CD od płyty ale tam też nie ma. poradżcie jak zrobic te dyskietke, by zainstalować xp na SATA HDD.. mobo jak w podpisie pozdrawiam dodam że dysk jest widziany pod starą windą i w biosie RAID Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez muranox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Sterowniki do S-ata powinienes dostac do plyty na dyskietce lub CD. Jesli nie to szukaj ich na stronie producenta tam beda napewno!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZnAl Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 na cd-ku do a7n8x-e deluxe są drivery SATA (przynajmniej ja je mialem) najnowszą wersje mozesz znaleźć np. tu http://www.opendrivers.com/driver/219486/s...e-download.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...