Krum Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Mój kumpel ma taki problem: ma Abita IC-7 do tego 2xHYNIXY D-43. Jak ma wlczony Skype to mu zrzuca co chwila pamiec... Jaki moze byc tego powod??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Co znaczy zrzuca pamięć bo nie kumam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonl Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Nie zrzuty pamieci tylko tzw zrzut pamieci to powszechnie znany z np 98 BSOD czyli ekran smierci przyczyn moze byc wiele zacznij od memtesta pod dosem sprawdz plyte zasilacz dysk a propos jaki OS (w2k czy xp?) na koncu zostaje system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonl Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 poza tym IC-7 nie lubi Hyniksow niech ustawi przy FSB 200 np 2.5-3-3-5 1T voltage 2.75V lub zmieni kanal dla pamieci (przeciwne banki) upgrade biosu do najnowszego choc to hynkom w IC nie pomaga !!! najpierw memtest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 u mnie tak było jak: 1) padła mi pamięć 2) pamięci gryzły się z mobo no i na kompie qmpeli bez powodu - raz w miesiącu. hm bez powodu to moze źle powiedziane - nie udało mi sie go namierzyć :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 sprawdz plyte zasilacz dysk a propos jaki OS (w2k czy xp?) 1390028[/snapback] Wlasnie chodzi o to ze wszystko jest nowe, wczoraj kupione. Do tego enermax. A ma XP zainstalowanego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 To, ze nowe to nie znaczy, ze nie uszkodzone. Posprawdzajcie co się da. Ja tez kiedys mialem nowy procesor i bez przyczyny spalil sie po 2 tygodniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Jeśli ma dwie kosci pamieci to niech popróbuje je w różnych ustawieniach(sloty). Miałem podobny problem jakiś czas temu i po którejśtam zmienie kolejności kości zaczęło chodzić OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Juz wiadomo, to napewno nie ramy!!! Z moimi bylo u niego to samo... Grafa tez nie... bedziemy probowac dalej.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Może coś w sofcie siedzi-stery jakieś czy cóś.Moja rada: zróbcie formata raz jeszcze ,zaktualizujcie biosa i dalej próbójcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...