Mardukpl Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Mam Nokie 6310i i mam z nią taki problem; Mianowicie od czasu do czasu (a ostatnio nawet często) gubi zasięg. Polega to na tym ze mam np. 7 kresek a po chwili żadnej. Tak samo jest podczas rozmowy, rozmawiam chwile i nagle przerywa połączenie, a jak spojrzę na telefon to pokazuje jeszcze przez chwile że jest zasiąg ale zaraz znika. Tak samo jest w druga stronę, nie mam zasięgu przez np. 1 godzinę (często i dłużej albo krócej) i potem znowu go łapie jak niby nic. Problemy te nie wynikają na pewno z powodu sieci telefonicznej, bo mieszkam w centrum Gdyni, a poza tym sprawdzałem na telefonach kilku kolegów i jest wszystko ok. Czy ktoś może mi powiedzieć co się mogło rozwalić w moim telefonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 padla ci koncowka mocy --> serwis --> 50zl --> zasieg :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...