MaZielony Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 witam chcialem sobie zainstalowac speedfana, sciagnalem wersje 1,23 i podczas wczytywania danych do programu komp wiesza sie ale bardzo hardcorowa bo nie pozostaje nic innego jak twardy reset!!!czy to moze byc uzaleznione od tego ze mam 64bit???!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 witam chcialem sobie zainstalowac speedfana, sciagnalem wersje 1,23 i podczas wczytywania danych do programu komp wiesza sie ale bardzo hardcorowa bo nie pozostaje nic innego jak twardy reset!!!czy to moze byc uzaleznione od tego ze mam 64bit???!! 1390189[/snapback] 1.23 ? :|:|:|: to wersja z przed 5 lat :lol: sciagnij sobie 4.22 !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 mowa oczywiscie o 4,23<lol> przepraszam za blad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziara Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 to chyba pierwsza wersja z "added full 64 bit support" , dość szybko speedfan jest upgrade'owany, poczekaj na kolejną wersję, odsyłam na http://www.almico.com/speedfan.php i śledź rozwój sytuacji :-) na systemie 32 bitowym tez zdarzają się wyskoki - gubi config, albo zmienia domyślny język, ale nie zwiesza systemu, to fakt :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Mi czasem zawiesi system na kilkanascie sekund ale tylko przy zalaczaniu. Nie wiem od czego to zalezy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 mnie natomiast sie wieszal jak mialem ustawione ze sie z systemem uruchamia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...