opti Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 wczoraj wyszly nowe stery nvidi.. poprawiki - "Nowy pakiet między innymi rozwiązuje kilka występujących do tej pory problemów, pozwala na podnoszenie częstotliwości kart graficznych działających w trybie SLI, a także obniża - w porównaniu z poprzednią edycją - temperatury spoczynkowe procesorów graficznych." testowal juz ktos moze? godne uwagi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Testowałem te stery. Jak ktoś chce, może spróbować, ale u mnie dosyć znacznie zmnieszyły wyniki w 3dmark. Nie wiem czy obniżają temperaturę, nie sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 na guru3d mówią że to najlepsze dotychczasowe forcewary do gier ( w benchach wychodza gorzej). a na guru3d sie raczej znaja :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 No temp bug, winiki w markach lekko w dół, gry w góre, u mnie narazie rulują, zaczynam srać na marki, bardziej interesuje mnie np. stress test CS:Source, lub Doom3 Timedemo, FarCry benchmark, to jest dla mnie adekwatne. Jak już mówiłem - przy 6600 gry miodnie, narazie przy nich zostaje... OT: Mam takie pytanie, co wyjdą jakieś nowe stery z guru (jest ich multum), to powstaje o nich temat na forum i z reguły wygasa po wyjściu nowych driverów...Może tak stworzyć jeden porządny topic i tam na bierząco informować o nowinkach w driverach, zamieszczać ich testy etc? Powoli się w tym gubię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Co prawda mam tylko GF4 Ti ale Doom3 i Painkiller dosc znacznie mi przyspieszyl, natomiast markow coraz mniej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 mam gdzies smarki:D gry zaczely smigac lepiej!!! i to czuc! demo splintera na full lepiej o 5fps!!!!!!!! to sie liczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 no to ciekawostka...zalozylem te stery i na gf6800 gigabyte'a temp spadla z 72 do 66-68 st...a ja pomyslalem ze to zasluga lepszej wentylacji ;-) pzdr ps. jakie sa prrawidlowe wyniki w 3dmarkach dla mojej komfiguracji (oczywiscie z GF6800 zamiast R9800pro) ?? (jak ktoś może to na prv) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...