MicJes Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Spaliłem jedna(na to wyglada) kosc pamieci na tej karcir po zalozeniu radiatorkow wlasnej roboty. Mam tera 24MB (wg windozy i PStripa). Jak to możliwe??? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 normalnie masz na karcie cztery kości 8 mb, jedna poszła z dymem to zostały trzy, a 3*8=24 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 normalnie masz na karcie cztery kości 8 mb, jedna poszła z dymem to zostały trzy, a 3*8=24 :D Dokładnie czysta matematyka na poziomie podstawówki. Nie wiem co w tym dziwnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 ja też nie wiem zo w tym dziwnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 ja też nie wiem zo w tym dziwnegoMoże kości powinny się palić w parach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 he, he, a ciekawe czy można spalić kość w połowie wtedy byłoby razem 28MB :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Dziwne jest to ,ze karta działa. Pewnie ta kość spaliła się dokumentnie bo jakby była tylko uszkodzona to by karta nie działała prawidłowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 sie qrde zdziwilem ze ta kartka dziala :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Z tego wynika że karty NV działają jak jaszczurki. Zrzucają ogon...... Poczekaj może odrosnie :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Wszystko dziala poprawnie, nie ma przeklaman, tylko te 24MB :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...