Skocz do zawartości
Gość Amd_Powered

Jaka Tania Cyfrowke Warto Kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Amd_Powered

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

a aparaty hp sa dobre?;) mam tego kodaka 6200 z urabana klapka od baterii za jakies 150zl opyla sie to brac;D a nieznacie jakiejs taniej cyfrowki z zoomem optycznym bo ta to chyba wogole niema:(

Edytowane przez Amd_Powered

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm.. nie ma cudow. Za 200 zeta ciezko dorwac uzywana (wyeksplatowana) cyfrowa malpke bez zoomu jakiejs znanej firmy... a co dopiero z zoomem

Dzisiaj na kiblu przegladalem prospekty i natrafilem na takie cos http://www.conforama.pl/grafika/katalog/1.gif . Tani shit z zoomem optycznym. :lol: Mozna postawic na parapecie i dotknac patykiem. Juz nawet nie wiem czy siakis Pentagram robi lepsze foty od tych Medionow i innych wynalazkow :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

Hm.. nie ma cudow. Za 200 zeta ciezko dorwac uzywana (wyeksplatowana) cyfrowa malpke bez zoomu jakiejs znanej firmy... a co dopiero z zoomem

Dzisiaj na kiblu przegladalem prospekty i natrafilem na takie cos 1394829[/snapback]

moze byc wiecej niz 200;) za duzo tych aparatow pogubilem sie w tym:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj na kiblu przegladalem prospekty i natrafilem na takie cos 1394829[/snapback]

w ogóle dla mnie kupno używanej cyfrówki to nie najlepszy pomysł - chyba że 3 miesięczną :D.

Dlaczego ? - ano aparaty tanieją tak szybko że niezły aparacik który kosztował rok temu ok 1000 teraz można kupić (albo raczej odpowiadający mu nowy model) za 600 PLN, a uzywany za 500 ...

Co do najtańszych - są 2 opcje albo matryca 2MP z zoomem optycznym x2 (tak jak mam mój kodak CX7220) albo 3MP bez zoomu.

Ja bez zoomu aparatu sobie nie bardzo wyobrażam.

Taki kodak robi ładne zdjęcia przy dobrym świetle (super kolorki) i ma znakomite makro (od 10cm)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi