Skocz do zawartości
Canon

Xp Od Strony Wizualnej

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki ale ja chce tylko sobie ustawić przeźroczyste tło pod napisami do ikon na pulpicie, wiem że to sie da prosto zrobić bez żadnego programiku bo np po instalacji(mam Xp

prof pl) było tak jak chce ale zmieniłem to przez przypadek i nie wiem jak

spowrotem to zmienić . Proszę o skuteczne rady!! jak ktoś wie to niech napisze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajesz po kolei Control Panel => System Properties => Zakładka Advanced => Performance Options => zakładka Visual Effects. Tu masz całą listę efektów, jeden z nich odpowiada za przezroczyste tło pod napisami, ale nie pamiętam który:P Część wykluczysz po nazwach a resztę sprawdź metodą prób i błędów to znajdziesz właściwy.

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Ajsi za pomoc własnie tego mi trzeba było :D

ps

A tak po za tym żeby tematu nie offtopikować to może znacie jakieś fajne programy do wizualizacji XP, jak tak to mile widziane linki i odnośniki łącznie z opisami co do tego co potrafią :D Pozdrawiam wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki  Ajsi za pomoc własnie tego mi trzeba było :D

ps

A tak po za tym żeby tematu nie offtopikować to może znacie jakieś fajne programy do wizualizacji XP, jak tak to mile widziane linki i odnośniki łącznie z opisami co do tego co potrafią :D Pozdrawiam wszystkich

1395008[/snapback]

StyleXP

jest dobry, raz go miałem, potrafi wiele ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi