Skocz do zawartości
funfel

tuning nagrywary zakonczony powodzeniem :)

Rekomendowane odpowiedzi

wlasnie se "podkrecilem" nagryware LTR 40125S na 48125W

co prawda nagrywanie plytek bede testowal na dniach (dzisiaj mi sie juz nie chce) ale mysle ze wszytsko poszlo git bo zglasza sie jako 48125W z biosem VS02 8)

Gratuluje :)

Podziel sie czasem wypalania plytki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będe nieskromny :wink: płytki wypalają się 2:40-2:55 - zalezy ile danych (690-710) oraz nośnika - i jeszcze jedno testy na biosie VS08

Bez urazy 8)

Ale cos to wolno IMHO :o

Na TEACu W524E wypalam ~ 3:30 , wiec co to za szpan ze spawarki x48 ??? 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będe nieskromny :wink: płytki wypalają się 2:40-2:55 - zalezy ile danych (690-710) oraz nośnika - i jeszcze jedno testy na biosie VS08

Bez urazy 8)

Ale cos to wolno IMHO :o

Na TEACu W524E wypalam ~ 3:30 , wiec co to za szpan ze spawarki x48 ??? 8O

zmiana z 40 na 48 nie wiele zmienia roznica jest kilkanascie ekund

ale sam fakt ze sie ja przerobilo, juz wystarczy 8)

nagrywajac pod alcohol 120% wylaczylem jedna opcje i nagrywara nagrywala mi w porywach ze speedem 60x !!!! jeszcze jako stara 40x

plyta 655 mb nagrala sie w 2:10 (Samsung 16x) i nie bylo zadnych problemow z odczytem na roznych napedach. a srednia predkosc nagrywania wyniosla okolo 38x !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmiana z 40 na 48 nie wiele zmienia roznica jest kilkanascie ekund ale sam fakt ze sie ja przerobilo, juz wystarczy 8)

Dobrze że to dodałeś, sam mam 40x Liteona i nie widzę sensu niczego szybszego :P chyba że jest się hurtownikiem :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmiana z 40 na 48 nie wiele zmienia roznica jest kilkanascie ekund ale sam fakt ze sie ja przerobilo, juz wystarczy 8)

Dobrze że to dodałeś, sam mam 40x Liteona i nie widzę sensu niczego szybszego :P chyba że jest się hurtownikiem :wink:

jak sie jest hurtownikiem to sie nie kupuje liteona bo za 3 miesiace oddaje sie go do serwisu bo przestal nagrywac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...