funfel Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 wlasnie se "podkrecilem" nagryware LTR 40125S na 48125W co prawda nagrywanie plytek bede testowal na dniach (dzisiaj mi sie juz nie chce) ale mysle ze wszytsko poszlo git bo zglasza sie jako 48125W z biosem VS02 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 wlasnie se "podkrecilem" nagryware LTR 40125S na 48125W co prawda nagrywanie plytek bede testowal na dniach (dzisiaj mi sie juz nie chce) ale mysle ze wszytsko poszlo git bo zglasza sie jako 48125W z biosem VS02 8) Gratuluje :) Podziel sie czasem wypalania plytki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 czyli jaka byla predkosc nagrywania przed modem a jaka po? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 czyli jaka byla predkosc nagrywania przed modem a jaka po? przed - czyli 40125S bylo 40x12x48x po - czyli 48125W jest 48x12x48x dzisiaj juz nie bede odpowiadal na posty, bo kurde jestem jakos zmeczony... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Podziel sie czasem wypalania plytki Będe nieskromny :wink: płytki wypalają się 2:40-2:55 - zalezy ile danych (690-710) oraz nośnika - i jeszcze jedno testy na biosie VS08 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Podziel sie czasem wypalania plytki Będe nieskromny :wink: płytki wypalają się 2:40-2:55 - zalezy ile danych (690-710) oraz nośnika - i jeszcze jedno testy na biosie VS08 Bez urazy 8) Ale cos to wolno IMHO :o Na TEACu W524E wypalam ~ 3:30 , wiec co to za szpan ze spawarki x48 ??? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Podziel sie czasem wypalania plytki Będe nieskromny :wink: płytki wypalają się 2:40-2:55 - zalezy ile danych (690-710) oraz nośnika - i jeszcze jedno testy na biosie VS08 Bez urazy 8) Ale cos to wolno IMHO :o Na TEACu W524E wypalam ~ 3:30 , wiec co to za szpan ze spawarki x48 ??? 8O zmiana z 40 na 48 nie wiele zmienia roznica jest kilkanascie ekund ale sam fakt ze sie ja przerobilo, juz wystarczy 8) nagrywajac pod alcohol 120% wylaczylem jedna opcje i nagrywara nagrywala mi w porywach ze speedem 60x !!!! jeszcze jako stara 40x plyta 655 mb nagrala sie w 2:10 (Samsung 16x) i nie bylo zadnych problemow z odczytem na roznych napedach. a srednia predkosc nagrywania wyniosla okolo 38x !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 skąd pobrałeś soft i firmware?? (nie kce mi się szukać...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 skąd pobrałeś soft i firmware?? (nie kce mi się szukać...)www.liteonit.com.tw ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Wielkie dzięki... ...nie spodziewałem się że będznie to takie proste ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Wielkie dzięki... ...nie spodziewałem się że będznie to takie proste ;) Najprostsze rozwiazania, najciezej znalezc, ale odrobina pomyslunku czyni cuda :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 zmiana z 40 na 48 nie wiele zmienia roznica jest kilkanascie ekund ale sam fakt ze sie ja przerobilo, juz wystarczy 8) Dobrze że to dodałeś, sam mam 40x Liteona i nie widzę sensu niczego szybszego :P chyba że jest się hurtownikiem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 zmiana z 40 na 48 nie wiele zmienia roznica jest kilkanascie ekund ale sam fakt ze sie ja przerobilo, juz wystarczy 8) Dobrze że to dodałeś, sam mam 40x Liteona i nie widzę sensu niczego szybszego :P chyba że jest się hurtownikiem :wink: jak sie jest hurtownikiem to sie nie kupuje liteona bo za 3 miesiace oddaje sie go do serwisu bo przestal nagrywac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Chodzi nie tylko o zmine predkosci,jezeli dobrze wiem zmiena sie tez technika nagrywania,to jestmoim zdaniem nawet wazniejsze ,wszystko jest na cdr.info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...