KWS89 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47431645 Znalazłem cuś oto takiego na allegro i mam pytanie. Da się coś takiego zrobić samemu? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Bardzo ciekawe :| jak oni to zrobili :>? bt 878 ale to tak prosto :| ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Bt878, taki układ miałem na Rivie TNT2 M64. Ok, czyli lepiej zbierać kase i kupić k. lelewizyjną niż wydawać prawie 200zeta. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Inna sprawa to transfer USB 2.0 (nie pamiętam jaki) mała kiszka ten kabelek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 USB 2.0 to konkurencja dla FireWire czyli transfer na poziomie 400Mb/s spokojnie wystarczy do transmisji pelnego MPEG2 z dzwiekiem DD5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Mam Fire wire i USB 2.0, miałem od razu na płytce. FW mam malutkie i duże(małem to średnica troszke większa od miji jacka ale jest prostokątny a duże jest podobne do usb tylko ścięte po bokach) Czyli więc lepiej sobie jednak pozbieram na k. TV. A jak myslicie, co bedzie lepiej obraz z analogowej kamerki brało(i przy okazji dźwięk przyzwoitej jakości) To czy karta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...