szpak Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 http://www.deviantart.com/view/14864502/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 haa niezłe :D jak ktoś przejdzie to niech da znać jak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 nie zebym sie czepial ale chyba bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 to może wiesz co z tym trzeba zrobić ? nobo ja ni ch*ja nie moge przejsc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ooo dawno temu to przeszedlem :) Niezla lamiglowka :) Powodzenia hehehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 1,5h nad tym siedzialem z kumplem :P fajniusie to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) ja sie zablokowalem na tym gdzie wywalic 2 zielone bomby ..reszte wiem jak tz jak zniszczyc mine, jak wypuscic kolesia z jaskini i jak rozwalic tego z pila ze skrzynki nie wiem tylko co z zielonymi bombami heheh juz wiem ;] no i po wszystkim ...wczoraj w nocy za nic nie moglem zakumac a dzis rano stalo sie oczywiste hehe ;] Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez szpak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Macie wiecej takich fajncyh:> Bo na stronce sa jeszcze jakies fleszowate gierki ale raczej nic ciekawego ;) Chyba ze jednak cos jest to podajcie, plis :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 przeszedłem :D z pomocą szpaka ;) god bless you :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 staaare przeszedłem pierwszą i drugą część :P (tylko nie pamiętam jak :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 a gdzie jeste 2 czesc ?? a czy stare i czy bylo nie wiem bo nie widzialem tego jeszcze ale widze ze nie wiele osob daje rade albo podejmuje wyzwanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zapodaj czesc druga plisssss...znow bedzie co robic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) Jak ? ;] 1394643[/snapback] a Ty na czym sie zatrzymałeś ? może małą podpowiedź dostaniesz jak zechcesz ;) white_nigga to sie wogle da przejść ? uwalniam balon z prawej strony a jak chce z lewej to on pęka. co z tym zrobic ? Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez indywidualista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 a Ty na czym sie zatrzymałeś ? może małą podpowiedź dostaniesz jak zechcesz ;) white_nigga to sie wogle da przejść ? uwalniam balon z prawej strony a jak chce z lewej to on pęka. co z tym zrobic ? 1395320[/snapback] pierwszą skrzynkę zrzucasz przy pomocy armatki, drugą ustawiasz nad słupam i w momencie gdzy odpalisz bombę(?) spuszczasz drugą skrzynkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 haa przeszedłem I i II lvl. teraz sie męcze z trzecim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 a na czym stoisz? white_nigga dał podpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ajj pomyliło mi sie z pierwszą częścią tej innej zagadki :D no więc na czym stoisz? umiesz już pozbyć się zielonych bomb ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 pamiętacie tą gre co sie chodziło bobrem po tamie? (tama sie rozwaliła no i trzeba było naprawić :D ) tez online łamigłówka, bardzo fajna, jak ktos ma linka to niech wrzuci bo warto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Daaawno było Szymek podawał to i to jakieś rok temu , co do gry przeszedłem haplanda w 40 minut , a balonik w 15 . Fajne fajne dajcie wiecej tylko bez powtorek . edit : grzesiu poszukaj sobie w temacie : zabawne gierki online bo było w tym a gierke tez przeszedlem ;] Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez sliQe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 haa przeszedłem I i II lvl. teraz sie męcze z trzecim :) 1396404[/snapback] Ja tez sie mecze z 3 :> Kurde kto to wymysla :D ps. ta pilka na cos sie przydaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ps. ta pilka na cos sie przydaje? 1396741[/snapback] nie ;] jakby co to wiem jak przejść :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) nie ;] jakby co to wiem jak przejść :P 1396751[/snapback] hehe przejde sam :) jak poprzednie, zadnych cheatow :D EDIT: ZRobilem sobie przerwe, wyskoczylem do sklepu i zagralem znowu :D Wczesniej mi cos nie chcial wejsc na... ale teraz zaskoczylo i udalo sie :> Level 4 - jak zrobia :D Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ma ktos coś jeszcze takiego? nobo znowu nie mam co robic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 przeszedłem drugą część tera się głowie nad pierwszą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 pamiętacie tą gre co sie chodziło bobrem po tamie? (tama sie rozwaliła no i trzeba było naprawić :D ) tez online łamigłówka, bardzo fajna, jak ktos ma linka to niech wrzuci bo warto :D 1396501[/snapback] Ma ktos tego boberka? bo nie mam nad czym glowki lamac :) a krzeslo odpada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ta gierka z 1st linka bardziej logiczna mi sie wydaje... Ta druga jakas takas nielogiczna jest ;) Już na pierwszym lewelu rozwiazanie jest moim zdaniem głupie... drugi etap na kilka sekund, teraz mecze sie z trzecim, ale w nim tez bedzie jakies głupkowate rozwiazanie :P Ale i tak dawac wiecej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ZAGRAJCIE SE W THE INCREDIBLE MACHINE 3 :D:dd: TAM SĄ ŁAMIGŁÓWKI DOPIERO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 no i przeszedłem obie :) jak coś jeszcze macie to... linki linki linki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) JA MAM GIERKE :) "Wszystkie osoby musza przedostac sie na druga strone rzeki. Tratfa moze uniesc tylko 2 osoby na raz; -Ojciec nie moze zostac z zadna z corek podczas gdy nie ma matki - Matka nie moze zostac z zadnym z synow podczas gdy nie ma ojca - Zlodziej (w wieziennym ubraniu) nie moze zostac z nikim pod nieobecnosc - policjana - Jedynie ojciec, matka i policjant umieja sterowac tratfa Aby wystartowac wejdz w link i kliknij w niebieskie okragle pole po prawej stronie Aby poruszyc ludzmy, kliknij na nich Aby ruszyc tratfe, kliknij na czerwona galke przy brzegu rzeki POWODZENIA http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf" Kolega mi wlasnie podeslal, ja narazie nie mam czasu grac, ale wy mozecie :) EDIT: W 10minut spokojnie mozna przejsc to :) Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...