Judash Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Witam. Wiem, ze drozsze modele posiadaja te opcje i trzeba bylo kupic mi np wer. DELUX , ale juz musztarda po obiedzie ;). Posiadam te plyte od kilku dni i niebardzo znam jej mozliiwosci.Moze ktos wie,czy jest mozliwosc na tej plycie uruchomienie SATA/RAID? Czy raczej to niewykonalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaskowro Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 :mur: Z tego co wiem to a7n8x nie ma zintegrowanego kontrolera RAID wiec odpada.... a co do Saty to odpowiednie zlacza ma tylko a7n8x-deluxe wiec tez raczej sobie nie skorzystasz... Poza tym w instrukcji plyty glownej masz dokladnie opisane co ta plyta ma na pokladzie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Sama płyta nie daje możliwośi, ale możesz kupić kontroler SATA pod złącze PCI. Jest na forum bardzo duży temat o tej płycie. Na przyszłość podczep się tam z pytaniami dot. twojego ASUSA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...