spawacz1 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 http://www.netdimes.org/index.html Przyłączcie się do teamu Poland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszeek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) E tam, i co to takiego daje człowiekowi? Nic :P Ja tam polecam BOINC i projekty właśnie na tą platforme (w szczegulności Predictor@Home i CPDN). Zapraszam też na forum naszego teamu (kto mądry ten znajdzie bez większego problemu) :P EDIT: To nie była kryptoreklama tylko jawna perfidna i bijąca po oczach reklama :P Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez staszeek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawacz1 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 E tam, i co to takiego daje człowiekowi? Nic :P Ja tam polecam BOINC i projekty właśnie na tą platforme (w szczegulności Predictor@Home i CPDN). Zapraszam też na forum naszego teamu 1398324[/snapback] Staszeek nie rób kryptoreklamy :mad: . Jak chcesz zapraszać do innego programu czy forum to załóż SWÓJ temat!!! PS. Odnośnie teamu to nie ważne jaki. Ważniejsze jest to abyście zaznaczyli przy rejestracji Polskę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszeek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Człowieeeku, nie irytuj się tak :P I tak do tego poddziału na forum zagląda ludzi tylu, że hoho, pewnie nikt nie zdążył nawet tej "kryptoreklamy" zauważyć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) ja zauwazylem i jestem oburzony ;) Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez julas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...