Marrow-Gnawer Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) Czy jest laptop, któremu można dać tytuł najwydajniejszego komputera przenośnego? Chodzi tutaj o wydajność a nie o wagę czy enerooszczędność. Który z dostępnych dzisiaj maszyn zasługuje na ten tytuł? Mile widziane linki lub opisy. Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez Marrow-Gnawer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Badz powazny... :P Ciezko wydac jakas jednoznaczna opinie :P Raczej nie ma tu kogos kto taki sprzet posiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 mozesz sprawdzic to: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=124165&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visca_el_Barca Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Marrow-Gnawer napisał(a): Czy jest laptop, któremu można dać tytuł najwydajniejszego komputera przenośnego? Chodzi tutaj o wydajność a nie o wagę czy enerooszczędność. Który z dostępnych dzisiaj maszyn zasługuje na ten tytuł? Mile widziane linki lub opisy. 1395421[/snapback] a co mi tam http://pclab.pl/art8652.html masz linka i placz !!! ( ze jestes na niego za biedny !!! ) LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Visca_el_Barca napisał(a): a co mi tam 1396335[/snapback] pila (forum pclab) napisał(a): A czytałeś tego newsa? http://pclab.pl/art8847.html Chyba nie prima aprilis ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 QuicksilveR napisał(a): pila (forum pclab) napisał(a): A czytałeś tego newsa? 1396372[/snapback] spogladnij jeszcze na date artykulu bo jest ona pisana 1,5 roku temu.Teraz juz sa znacznie potezniejsze maszyny przede wszystkim jesli chodzi o zastosowana grafike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) vitucky napisał(a): prima aprilis ? 1396372[/snapback] spogladnij jeszcze na date artykulu bo jest ona pisana 1,5 roku temu.Teraz juz sa znacznie potezniejsze maszyny przede wszystkim jesli chodzi o zastosowana grafike 1396629[/snapback] ja tylko odpowiadalem Visca_el_Barca - to ze lepsze (potezniejsze to za duzo slowo..) to wiem. Wezmy pod uwage chociaz zabawke z mojego pierwszego postu w tym topiku.. Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez QuicksilveR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 QuicksilveR napisał(a): ja tylko odpowiadalem Visca_el_Barca - to ze lepsze (potezniejsze to za duzo slowo..) to wiem. Wezmy pod uwage chociaz zabawke z mojego pierwszego postu w tym topiku.. 1397338[/snapback] tak to mialo byc do Visca_el_Barca - wybacz.Tak tamta ,,zabawka" jest przednia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 go tym juz dawno bylo w necie, wedlug opisow nie udalo sie kupic od nich zadnego urzadzenia, a produkty sa raczje poboznymi rzyczeniami. radze looknac na Voodoopc.com ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Moze cos takiego Eurocom D900T 17.0" WSXGA+(1680x1050) Active Matrix 3,6 GHz Pentium 4 PLGA775 do 240 GB Hard Drive nVidia 16xPCI-Express/ 256MB -> 6800 1GB DDR-2 533 RAM CD-RW / CD-RW-DVD Combo / DVD-R/-RW Burner czytnik kart (6 in 1) internel 56K v.90 * Karta Ethernet 10/100/1000 subwoofer, camera okolo 13K pln a wydajnoscia przebija wiele normalnych PC-tow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 no to moja propozycja: http://voodoopc.com/sellPage.aspx?productID=1006 w konfiguracji: Features talladega BLACK Tattoo - Ancient Evil Allure Finish Components Voodoo Disaster Recovery System II Free VoodooPC T-Shirt Voodoo Koeskin System Binder Voodoo EDGE Aluminium Mousing Surface Voodoo Performance and Stability Re-Engineering IS09001:2000 Quality Control Standards Voodoo ENVY m:790 Entertainment Notebook Voodoo ENVY m:790 Entertainment Notebook Envy Performance Motherboard Intel Pentium4 560 3.6GHz 2 GiG Voodoo DDR2 533MHz SODIMM Kit Enable RAID (more risk more speed) 8X ENVY DVD+-RW Slot Load DVD & CD Writer ENVY 7-in-1 Internal Card Reader 100 GiG 5400 RPM Seagate Momentus 100 GiG 5400 RPM Seagate Momentus Voodoo ENVY m:7XX Video Camera NVIDIA GeForce 6800 Go 256 MB GDDR3 graphics 17" TFT WUXGA 1900X1200 LCD Envy Immersive Theater Audio System Envy Theaterbook Immersive Subwoofer Voodoo ENVY Multi-Wireless Card ENVY Gigabit High Speed Ethernet Internal 56K Fax Modem Worldwide Shipping Voodoo GameDoctor - 1 Year Membership FUEL Software Essentials v2.0 Windows XP Professional Voodoo Stealth XL Metal Notebook Case Standard Select Upgrade Assurance Voodoo PlatinumCare 1 Year moze byc wasz za jedyne 5600USD (z przesylka worldwide) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Masta_KKIILLAA!! Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ayem napisał(a): no to moja propozycja: 1399586[/snapback] Voodoo pc - firma dla mnie niestety nie osiagalna :( Jednak wydajnieszy jest teraz Dell XPS2 z go6800 Ultra!!!! Cena zalezy od konfiguracji ale miesci sie w granicy 3000-3500zl!!!. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ayem napisał(a): no to moja propozycja: 1399586[/snapback] ja bym dał dysk 7200rpm hitachi! komp i tak nie będzie cichy więc pół bela w tą czy w tą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 fakt ni zauwazylem e wybralem nie te dyszle :D dell xps2 jest obecnie uwazany za najlepsza propozycje w tzw tanszyc wypasow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...