MarKov Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Witam mam poważny problem z dyskiem (WD 400BB) mianowicie wczoraj dysk sie zatrzymal i ruszyl ale komp juz nie odpowiadal (musialem zresetowac bestie) po uruchomieniu windy przepadla mi partycja D tz pisze ze dysk w stacji D jest niesformatowany - nie pokazuje systemu plików FAT32 tylko jakies bzdury RAV. Da sie to jakos naprawic bo jak nie to mnie szlak trafi wszystkie programy sterowniki itp poszly sie walic-tak to jest jak sie nie robi archiwizacji danych. Za jakąkolwiek pomoc z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Easy recovery odzyskasz nim dane. Na twoim miejscu program diagnostyczny ze strony producenta bym uruchomił bo nie tęgo mi to wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Dzieki Domik za odpowiedz Programy diagnostyczne z strony Western Digital juz zassałem i sprawdziłem dysk, pokazalo za wszystko ok. Teraz biore sie za szukanie programu o którym wspomniałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99none Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 cześć, - założę się o skrzynkę że te programy firmowe nie pokażą żadnego błędu. - ja na podobnym dysku miałem 14 sektrów o czasie dostepu 500 msek, koleś w serwisie twierdził że to poprawnie i odsyłam mnie do programów testowych firmowych - a te programy pokazywały ALL ok. - dopiero SA przechyliło szanse ma moja stronę. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...