pstrag21 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Cze mam pytanie czy ktos tam wysyłał karte lub cos innego, bo mam karte grafiki do naprawy i nie wiem czy tam wysyłac. Ogłosili sie na allegro. Oto link do nich http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48248866 Ktos juz korzystał z ich usług. Prosze o odpowiedzi. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Może rozmowa z Owsem lub Świdrem?? (użytkownicy forum) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telemax Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) Hejo! Z tego serwisu nie korzystałem Grafiki dobrze robi firma Mtec www.mtec.com.pl naprawiałem już u nich kilka szt. trochę trzeba czekać ale na 7szt 6 zrobili pozdro Edytowane 15 Maja 2005 przez telemax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Cze mam pytanie czy ktos tam wysyłał karte lub cos innego, bo mam karte grafiki do naprawy i nie wiem czy tam wysyłac. Ogłosili sie na allegro. Oto link do nich 1395877[/snapback] To ja polecam www.forum.woox.pl zadnych zdjec zbednych tylko fakty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) Hejo! Z tego serwisu nie korzystałem Grafiki dobrze robi firma Mtec 1445757[/snapback] Wkleje takze i tutaj ostrzezenie: mtec jest mocno lansowany na forum a jednak kontakt z nimi jest niemozliwy od momentu wyslania sprzetu, dziwic powinien chociazby fakt braku telefonu! :mur: :mad: EDIT Sprawa sie wyjasnila, po interwencji na forum, otrzymalem elegancka paczke, wyslana w gratisie do mnie z porzadnie zapakwana zawartoscia, takze jednoznacznego zdanie o tej firmie sobie nie wyrobilem. Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez ar2r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Wysłałem do mtec kiedys radzia 9800 pro i go naprawili takze git , ale co sie naczekałem to moje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Może rozmowa z Owsem lub Świdrem?? (użytkownicy forum) 1395972[/snapback] Ja mam wolne :P a świder w Gdyni siedzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...