metal Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Musze poskładać konfig za ok.3000 zeta [najwięcej 3300 zeta] [bez monitora !!! i z winXP professional łorginalny]. Komp będzie używany do obróbki zdjęć [jpg, itd.] i projektowania [Corel9] ... wiem że 3000 zeta to bardzo mało ale tylko tyle mam Prosze zgłaszać swoje propozyjce ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Prosze zgłaszać swoje propozyjce ... Proponuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 kór#a !!! reed to mnie powaliło !!! buuuhahahaha... dobra możesz wypierdzielić ten temat ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Bez urazy, ale temat walkowany nonstop, a ceny ? Lookaj online 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Musze poskładać konfig za ok.3000 zeta [najwięcej 3300 zeta] [bez monitora !!! i z winXP professional łorginalny]. Komp będzie używany do obróbki zdjęć [jpg, itd.] i projektowania [Corel9] ... wiem że 3000 zeta to bardzo mało ale tylko tyle mam Prosze zgłaszać swoje propozyjce ... Komp już jest. Został kupiony w mediamarkt [odradzałem to ] ale konfig nawet spoko, tylko coś pł.główna mi sie zabardzo niepodoba proc: p4 2ghz pł.główna: jakaś shuttle pamięć: 512 ddr pc2100 grafa: gf2mx400 64ddr hdd: 40gb wd caviar nagrywara: jakaś philips wszystko za ok. 3100 zeta. Kór#a 1 rok gwarancji i zaplombowana buda. Jak minie ten rok to tą pł.główna wypierdzielam i coś porządnego daje ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 najwiekrze jaja są z odpukać gwarancją. Jak cos by cu padlo zawiezie sie do media marku kompa to odrazu niewysla czesci do naprawy tylko dopiero jak uzbieraja jakąś ich liczbe, niewysylaja pojedynczo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 ciekawe czy masz radiator na opaski zaciskowe ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...