Errorx Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Witam, Dlugo zastanawialem sie gdzie to umiescic ale w koncu stwierdzilem ze plyta pod AMD wiec jestem tu. Chcialbym wiedziec czy przyklejenie radiatorow na mosfety, SB i inne grzejace sie elementy powoduje utrate gwary? Zeby nie bylo to instrukcje i karte gwarancyjna czytalem. BTW, czy ktos probowal wepchnac zlotego zalmana na NB NF7 pod pentagrama 100+? Z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 jak odkleisz przed oddaniem to nie powinno być problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) no a przeciez nie masz obszernego topica o tym mobo :mur: jak po radiatorach nie bedzie sladu to nic wielkiego sie nie stanie Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Czytalem te topici, musialo mi umknac, sory. wlasnie po tej lektorze pomyslalem o radiatorach. Wiec na czym to przykleic zeby pozniej odkleic w razie czego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 tasma dwustrronna 3m wiecej info na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) tasma dwustrronna 3m wiecej info na allegro 1397037[/snapback] Yep, najlepsze rozwiazanie, cale NF7 tak mialem obklejone :D (inna sprawa ze na szczescie plyty nigdzie nie musialem wysylac :D). Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez ent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 nawet jakbys musial to by bardzo ladnie schodzilo. gorzej ze do takiego oderwanego radiatorka szybko syf sie przykleja, i zeby zalozyc ponownie trzeba nowa tasme nalozyc a zdrapywanie starej to masakra:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Nie, ale trzeba ściągnąć je i wyczyścić tak płytę żeby w serwisie nie zauważyli, że coś tam było (pytałem się kolegi z serwisu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 co do radiatorków to w saumie one coś daja na mobo. a z gewarancją mojego w servisie na oczach ludzi Ściągnełem z asus-a z mcp-t a gośc mi nic nie powiedział i do gwarancji wzioł poprostu znam go bo mieszka nie daleko mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Każda modyfikacja sprzetu powoduje utrate gwarancji, mój znajomy założył sobie chlodzenie wodne na karte graficzna i mu się spalila i mial duze problemy z serwisem, bo powiedzial ze mial na niej chlodzenie wodne i kazali mu wyczyscic pamieci bo bedzie mial klopoty, jak karta wrócila nowa to mu ja oplombowali :-). Wniosek: rób tak aby nie zauważyli modyfikacji, zadnych resztek kleju itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 można pod radiator dac paste, a wokół gluta z pistoletu (ładnie potem schodzi i nic nie widać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałeł Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 teoretycnie może iść na gwaracje z radiatorami tzw przyjecie warunkowe , jezeli dokładsz raditor np mosfety jeżeli serwis niechce przyjąć tokarzesz im wysłać na warunkowym i wtedy producent decyduje żadko sie zdaża że nie uzna gwaracji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...