VeNi Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Siemka ludziska... Prosze was abyście (jak bedziecie mieli czas) odwiedzili pewne forum :P na prawdę warto ... Nie bądźcie tacy i pomóżcie się rozwinąć :P Jeżeli ktoś ma pomysł na rozreklamowanie to niech da znać :P PLIISSSSSS A o to link OC-TEAM.TK P.s. Za reklamowanie tego forum mi nie płacą :P TO samowolka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Znowu forum... czy to nie za wiele... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 oc-team.tk hmmm.... to nawet ta stronka ktorej adres jakis pajac mi przyslal na pw. Nie dosc ze ostatnio wysyp wszelkiego rodzaju for w dziale prezentacje, to jeszcze spamuja.... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ja nie wiem, czy ludzie wstydu nie mają, że nawet nie zminiają loga forum??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Hmm, kolejne phpbb by przemo. Ludzie, wy nie znacie innego oprogramowania forum niz phpbb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeNi Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Heej ludzie... Ja was nei rozumiem... Ja nei chciałem znać waszej opini o tym forum, tylko zapraszałem do odwiedzin.... I te wiadomości na PM to nei ja pisałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Heej ludzie... Ja was nei rozumiem... Ja nei chciałem znać waszej opini o tym forum, tylko zapraszałem do odwiedzin.... 1398006[/snapback] Gdyby forum cos nowego soba prezentowalo to pewnie na jakies odwiedziny moglbys liczyc. Na dzien dzisiejszy jest to kolejne forum z serii "o wszystkim i o niczym" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Gdyby forum cos nowego soba prezentowalo to pewnie na jakies odwiedziny moglbys liczyc. Na dzien dzisiejszy jest to kolejne forum z serii "o wszystkim i o niczym" ;) 1398152[/snapback] Zgadzam. Po jaką ... tworzą ludzie nowe fora, rozumem jeśli kotoś chce sprawdzic swoje umiejętności, ale do oceniania. To musi być coś. A jeśli umieszcza się coś w dziale "Prezentacje" to chyba można oczekiwać oceny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...