Capcom Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) Otóż kiedyś zrobiłem sobie obraz partycji systemowej i pożeganłem sie z formatem,ale niedawno kupiłem sobie nową obudowę ATON - a,nawet pochwalę się jaką , http://www.aton.com.pl/index.php?model=6138&seria=Extreme, bo byłem w Polsce i jakos mie się spodobała. Wróciłem,przerzuciłem flaki,wcześniej już wyciołem szybę,mam dwie katody uv i czerwoną HAMA - y, ( www.hama.de ) i jakoś tako to wygląda.Problem polega na tym,że po przerzuceniu tego samego hardware - u do nowej case i przywróceniu systemu (już mu się należało) pomimo że ma sterowniki,instaluje sprzęt jeszcze raz.Konkretnie Tuner TV HERCULES SMART TV 2 i musze to instalować,nie musze nawet kompaktu ze sterami wkładać,tylko go nakierować.Co jest ? Niby banał ale przeszkadza.Dlaczego tak się dzieje,czy zawsze po wyciągnięciu karty rozszeżenia ze slotu i ponownym włozeniu powoduje jakiś restart w systemie i to,ze stterowniki trzeba poraz kolejny raz instalować (wskazywać) ? Czy on to gdzieś pamięta ? I need yours help Oczywiście ten on to OS , Xp Pro. Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez Capcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 to ja mam moze pytanie z innej beczki dotyczace tego programu.. jak zrobic kopie wina 2003?:) bo ghost 9 pluje mi komunikat ze nie obsluguje tego systemu :| moze znacie jakis taki podobny programik ktory by dzialal pod 2003 ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) a tą kartę TV HERCULES SMART TV 2 włożyłeś do tego samego slotu jeśli do innego to będzie pytał o stery Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez marekp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capcom Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Własnie wszystko siedzi na swoim dawnym miejscu :blink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Nie wiem dlaczego tak sie stalo. Wydaje mi sie, ze wlozyles cos inaczej... ale skoro twierdzisz ze nie... Przywroc ten obraz jeszcze raz, zainstaluj jak trzeba sterowniki i zrob jeszcze raz ghosta... bedziesz mial problem z glowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Nie wiem dlaczego tak sie stalo. Wydaje mi sie, ze wlozyles cos inaczej... ale skoro twierdzisz ze nie... Przywroc ten obraz jeszcze raz, zainstaluj jak trzeba sterowniki i zrob jeszcze raz ghosta... bedziesz mial problem z glowy. popieram :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 to ja mam moze pytanie z innej beczki dotyczace tego programu.. jak zrobic kopie wina 2003?:) bo ghost 9 pluje mi komunikat ze nie obsluguje tego systemu :| moze znacie jakis taki podobny programik ktory by dzialal pod 2003 ?:) 1399558[/snapback] Uzywasz tego Ghosta pod Windows? Jezeli tak, to sprobuj dosowego - powinien pomoc, lecz musisz miec choc 1 partycje FAT32. Jak cos to zglos sie na priv ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capcom Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Dzięki wszystkim za pomoc :D No cóż,pozostaje po prostu ze sterami zrobić obraz jeszcze raz i mieć z głowy :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...