KolCichy Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Czy ktoś ma z nim doświadczenia (najlepiej pozytywne:)? http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=775 Chcę go doczepić do Celerona D345 3GHz niepodkręcanego (jaką mam teraz temperaturę to nie powiem, bo jeszcze tego procka nie kupiłem). Ew. czy możecie polecić coś równie cichego (niekoniecznie świecącego). Do obudowy nie wejdą mi raczej żadne "rozłożyste" radiatory (zasilacz jest nisko nad gniazdem CPU). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwojtek26 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Polecam coolmaster aero 7+ Naprawdę warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legatus Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Czy ktoś ma z nim doświadczenia (najlepiej pozytywne:)? 1399955[/snapback] Doswiadczenie mam takie ze nie moglem go zamontowac gdyz cholerne raczki od zapiec a dokladnie jedna zaczepiala o "kratke" chipestu plyty glownej. za bardzo sterczaly na boki. Chcialem ja podgiac niestety pekla i terazm mam sliczny wiatraczek bez jednego zapiecia. Lezy na polce. Moze jak kiedys gdzies kupie zaczep to zamontuje go na innej plycie glownej. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 błeeee jak już, to ten: ARCTIC COOLING Freezer 4 przynajmniej nie będziesz miał 60° na procku w "idle" :P (zapinki równie głupio zrobione jak w Super Silent 4 Ultra L TC) Co to znaczy: "zasilacz jest nisko nad gniazdem CPU"?? Chcesz powiedzieć że to taka stara obudowa z zasilaczem dokładnie nad procesorem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolCichy Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Obudowa nie taka stara (z jesieni), tylko mała (41 cm wys.)... Zasilacz jest jakieś 1,5 cm nad górną krawędzią koszyka. Zresztą założyłem już Freezera (10 min wyginania i sapania:)) i mnie zadowala, po zejściu do 1800 jest cichutki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...