Neo_x Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Moze to i glupie pytanie... :) ale czym monitorowac temperature pod winXP :?: zawsze uzywalem mbprobe... ale on pod WinXP nie dziala :( BARDZO PROSZE O POMOC :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Moze to i glupie pytanie... :) ale czym monitorowac temperature pod winXP :?: zawsze uzywalem mbprobe... ale on pod WinXP nie dziala :( BARDZO PROSZE O POMOC :!: Jedyną płytę jaką znalazłem w twoim podpisie jest AOpen AX6BC - ja miałem AX6B :D Wejdź na stronę AOpen i sciągnij HW monitor - ja go używałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 PC alert III - the best Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 a SpeedFan ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Varrol -->> BIG THX...... :D a speedfan nie dziala u mnie na plytce :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_TP Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 PC alert III - the best Owszem jest super, ale jak zmienilem dawno, dawno temu z Win98 na 2000 to porogram stwierdzil ze nie ma ukladu monitorujacego na MB 8O Probowalem najnowszych wersji i nic z tego, niby przy nich pisze ze dodaja cos tam a cos tam do Win2K.. ale nic to nie pomoglo.. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 ja spojego czasu bawilem sie CPUcoolem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 o widze Tristan ze sie nowego procka dorobiłeś.No i jeszcze nie próbowałeś go krecić?w końcu tez bym mial troche nerwy jak bym 2 spalil w ciagu miesiaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 PC alert III - the best Coś się Wofek mylisz chyba. Bo mi pokazuje 47 czy 49 stopni podczas gdy mam 30C max. Na dodatek temp. procka nigdy mi sie w tym programie nie zmienia. Dodam, że dostałem ten prog. razem z płyta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 o widze Tristan ze sie nowego procka dorobiłeś.No i jeszcze nie próbowałeś go krecić?w końcu tez bym mial troche nerwy jak bym 2 spalil w ciagu miesiaca.raczej nie bede go krecil :) no moze :) narzie mam zajebista shize przed malowaniem mostkuff. PS. wole miec dzialajacego kompa niz podkreconego ktory w koncu sie zjebie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Varrol -->> BIG THX...... :D a speedfan nie dziala u mnie na plytce :cry: :lol: No problemo :lol: A ten speedfan jest jakiś badziewny, bo na rzadnej z moich MB nie działał, tylko wyświetlł głupie błędy :lol: A ten od AOpen jest idealny do twojej płyty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Varrol -->> BIG THX...... :D a speedfan nie dziala u mnie na plytce :cry: :lol: No problemo :lol: A ten speedfan jest jakiś badziewny, bo na rzadnej z moich badziewnych rowniez MB nie działał, tylko wyświetlł głupie błędy, no ale w koncu to moja wina bo mam mobo-badziew :) :lol: A ten od AOpen jest idealny do twojej płyty :lol: u mnie Speedfan dziala idealnie, zadnych bugow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...