Skocz do zawartości
Neo_x

Czym monitorowac temperature?

Rekomendowane odpowiedzi

Moze to i glupie pytanie... :) ale czym monitorowac temperature pod winXP :?: zawsze uzywalem mbprobe... ale on pod WinXP nie dziala :(

BARDZO PROSZE O POMOC :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze to i glupie pytanie...  :) ale czym monitorowac temperature pod winXP  :?:  zawsze uzywalem mbprobe... ale on pod WinXP nie dziala  :( 

BARDZO PROSZE O POMOC  :!:

Jedyną płytę jaką znalazłem w twoim podpisie jest AOpen AX6BC - ja miałem AX6B :D

Wejdź na stronę AOpen i sciągnij HW monitor - ja go używałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PC alert III - the best

Owszem jest super, ale jak zmienilem dawno, dawno temu z Win98 na 2000 to porogram stwierdzil ze nie ma ukladu monitorujacego na MB 8O Probowalem najnowszych wersji i nic z tego, niby przy nich pisze ze dodaja cos tam a cos tam do Win2K.. ale nic to nie pomoglo.. :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o widze Tristan ze sie nowego procka dorobiłeś.No i jeszcze nie próbowałeś go krecić?w końcu tez bym mial troche nerwy jak bym 2 spalil w ciagu miesiaca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PC alert III - the best

Coś się Wofek mylisz chyba. Bo mi pokazuje 47 czy 49 stopni podczas gdy mam 30C max. Na dodatek temp. procka nigdy mi sie w tym programie nie zmienia. Dodam, że dostałem ten prog. razem z płyta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o widze Tristan ze sie nowego procka dorobiłeś.No i jeszcze nie próbowałeś go krecić?w końcu tez bym mial troche nerwy jak bym 2 spalil w ciagu miesiaca.

raczej nie bede go krecil :) no moze :) narzie mam zajebista shize przed malowaniem mostkuff. PS. wole miec dzialajacego kompa niz podkreconego ktory w koncu sie zjebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Varrol -->> BIG THX......  :D 

a speedfan nie dziala u mnie na plytce  :cry:

:lol: No problemo :lol:

A ten speedfan jest jakiś badziewny, bo na rzadnej z moich MB nie działał, tylko wyświetlł głupie błędy :lol:

A ten od AOpen jest idealny do twojej płyty :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Varrol -->> BIG THX......  :D 

a speedfan nie dziala u mnie na plytce  :cry:

:lol: No problemo :lol:

A ten speedfan jest jakiś badziewny, bo na rzadnej z moich badziewnych rowniez MB nie działał, tylko wyświetlł głupie błędy, no ale w koncu to moja wina bo mam mobo-badziew :) :lol:

A ten od AOpen jest idealny do twojej płyty :lol:

u mnie Speedfan dziala idealnie, zadnych bugow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...