Gość kev Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 YOOO m mam pytanko , jest to w FAQ ale na przykladzie lycosa :[ mianowicie jak załozyć forum, mam już wszystko oprócz.... nazwa bazy danych , za cholerę ne moge sie dowiedzieć co tam mam wpisać .... pomózcie .... szu.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zapewne nazwa bazy to Twoj login. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 nieee to nie to ... nie działą tak jak mówisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (twóhj login)ws Np. Login: kev11 to baza danych: kev11ws GRA??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 nieee nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 A jak ty się łączysz z bazą danych. Podaj: $host Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) wersja bazy 4.X dns: localhost nazwa bazy: to zalezy jaką masz domene np. www.x.u.sz.pl to zazwa bazy xus, mozesz miec domene www.x.w.sz.pl i tu nazwa będzie xws oczywiscie x to twoj login, tak samo jest z uzytkownikiem bazy pass do bazy: taki jak masz do nich na konto no i to chyba tyle jesli chodzi o instalacje w phpbb bazy na tym servie EDIT ktos wie co jest grane ze podczas instalacji nowego usera na forum jak wysyla maila wyskakuje taki blad Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez cyrano666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...