kubajew Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Na razie jadę na k7vza v3.0 athlon 2000+ i 320mb ramu sdry. Chcialbym wymienic plytę główną i ram. Doradzcie co mogę kupić za 260 zl :> zbierać więcej kasy i dociągnać do 400zl? bo sam juz nie wiem co czynić... chcialbym kupić jakiegos abita :/ ale z funduszami kiepsko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Kup najtańszego abita na NF2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 za 260zł płytę i pamięci? bo tak zrozumiałem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Mam podobna sytuacje i zbieram na semprona na s754.... Moim zdaniem nie warto już ładować kasy w socket A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No to zależy... Ja bym jeszcze zainwestował w Socket A tyle że w używke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...