durczyn Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) ja w temacie, 120mm do 20 zł, znacie jakies sklepy lyb wy moze macie? lub na wymiane za 2x80mm ps, gdzie mozna takie kupic:] Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 temat chyba do gieldy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) troche ciezko bedzie kipic cos godnego uwagi... do 20zl ( nie napisales do czego to ma byc i czego oczekujesz od takiego wentyla ) chyba ze to ma byc jakies "bylebybylo" ... moze cos na allegro ? btw. temat faktycznie na gielde Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez Trovao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 do obudowy bez zadnych bajerów, poprostu zeby odprowadzał powietrze, wmiare cichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 idz na gielde. kupilem ostatnio bude za 25 pln z 120 mm delta w srodku :D Czasem ludzie nie wiedza co sprzedaja... wiec mozna cos tanio wyrwac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Pisze się WIATRAK, troche pomyslunku ;] allegro to najlepsze wyjscie, hmm lub przejdz sie po rupieciarniach komputerowych w swoim miescie ja tam kupilem za 50 zlotych kupe zlomu komputerowego w tym kilka zasilaczy, dzieki temu mam wiatraków pod dostatkiem :) własnie moduję własną budę 2 wiatraki wlot wylot + filtr od klimatyzacji oczywiscie zuzyty i wyprany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 co racja to racja, spadam na gełde chyba, na allegro nic niema ciekawego chyba ze za 50zł:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Ja na allegro wyrwałem z kumplem 2x nówki sanyo-denki 120mm za 35zł z wliczoną wysyłką. wychodzi 17,50 na łebka. Na 5v są w miarę ciche, za to na 12v wyją jak suszarka i próbują odlecieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 farciarzu, jak znajdziesz na allegro coś podobnego wal odrazu do mnie jakby co:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...