RS Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Witam bardzo potrzebny mi jest jeden utwor z filmu Mortal Kombat nieznam niestety tytulu i wykonawcy. Chodzi o ten ktory leci na samym koncu tuz przed napisami kiedy Liu Kang idzie w tej swiatyni. Moze ktos ma ten film i moglby zobaczyc spis muzyki w napisach plizzzzzzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Moge ci podeslac na maila 4 mb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 naprawde tak ciezko jest odpalic google / altaviste / o2 / onet / yahoo i samemu poszukac....znalezienie tego zajelo mi 30 sekund doslownie http://www.film.warka.pl/soundtrack/tekst/...ecenzje/mk.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 A kazy pan nie raczył włonczyć i wpisac mortal kombat ja se ściągnoiłem w ten sposób (zawsze podobała mi się ta muza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 wlasnie, skoro juz o tym, to macie moze calego soundtracka w conajmniej 160kbit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 szukalem na kazie i nietrafilem akorat na ta co chialem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...