:)krzymack_opole(: Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Witam Was. Jak Wam sie wydaje..Czy na MoBo GigaByte 7N400L mozliwe jest ustawienie wyzszego napiecia na procu niz jest to nominalnie w Biosie? Jak wiadomo w Biosie jest tylko +5% , +7.5% , +10%..A to wydaje sie juz nieco malo do extremalnego krecenia..Z gory dzieki za odpowiedzi.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 bo to nie plyta do krecenia napiecie mozna zmienic kilkoma sposobami - od vmoda do drutmoda ustawiasz sobie drutami 1.85v i wtedy w biosie mozesz jeszcze podniesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 No, ja na przykład w płytce nie mam możliwości zmiany napięcia, więc musiałem zamaząć 2-gi L7 (Duron :/ ) i mam 1.8V , jak widzisz, od dawna są lepsze sposoby :D I od razu lepiej się kręci (czy: od razu wogóle się kręci :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stogu16 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 a ja mogę ustawić sobie od 1,30V do 2,05V :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 haha fajnie :P tylko gdybym mial jeszcze taka plte jak Ty i gdyby moj proc do niej paslowal hehehe....nie no to tylko zostaje drut mod czy cos w tym rodzaju,ale niewarto w to sie bawic chyba ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 warto ... uwierz mi ... ja sobie w ten spoób bezproblemowo mnożnik podciagnołem, coprawda działało tylko na FSB max 165 (PCI/AGP 50/100) a 166 (33/66) już nie wstawał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A gdzie tam drutmod :] wystarczy mostki odpowiednie - tak się robi, L4 chyba i połączyć poszczegółne do danego napięcia - znajdź opis w necie, ołówek i Heyah!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 tylko ze mam proca z laminatem , a skubac go nie chce bo gwara poleci :P:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 aa...moglibyscie podac troche wiecej informacji jak sie drutuje ta plyte ?:) z gory dziekuje Wam :)a teraz ide...pisac egzaminy :|:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...