bartez91 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 :razz: procki 64 bity - czy opłaca się już je robiC ?? bo nie wiem czy wrzucac go do kompa . bo chce zlozyc nowego i mam na to 2700 zl :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) dziwne pytanie ... 1 - to jest teraz trendy :D 2 - przeciez to nowsza, wydajniejsza technologia z przyszloscia ;) 3 - chcialbys teraz skladac kompa na amd k5 :P ( moze hardcorowe porownanie ) Pozdro edit : @ Pluskwa - byłem szybszy :banana: ;) Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez Trovao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 :razz: procki 64 bity - czy opłaca się już je robiC ?? bo nie wiem czy wrzucac go do kompa . bo chce zlozyc nowego i mam na to 2700 zl :oops: 1408408[/snapback] ojej człowieku normalnie nie wiem co ci odpowiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...