j.h.hudy Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 czy to normalne że ten zalman jest taki głośny ?? na 900 rpm jest baaardzo dobrze słyszalny jak wyłącze inne wentylatory , jak dam 1900 rpm to jest istna suszarka .... nie poto dałem 200 zeta żeby było głośno :mur: słychać takie hmmm , syczenie/terkotanie .... pozatym jak go założyłem tonie moge wsadzić grafy na agp :mur: (tzn. moge ale cooler opiera sie na kostce pamięci BGA na grafie ....) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naits Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 dokładnie, miałem to samo, nie wiem czym ludzie sie zachwycają w tym zalmanie, chyba tylko na minimalnych go sprawdzali, bo ruszenie lekko i już od 1000obr jest słyszalny, a na maxa to już szkoda gadać ... nie do zniesienia tyle że wydajny wtedy jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 mam ten sam cooler i stwierdzam że to faktycznie przereklamowana zabawka , wentylator hałasuje jak jakiś sunon 12 cm który pracował 5 lat 24/h ....... naprawde , mógłby być cichszy na minimalnych obrotach .... jak zatrzymam wszystkie wentylatory to jest dobrze ale to bardzo dobrze słyszalny :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 czy to normalne że ten zalman jest taki głośny ?? na 900 rpm jest baaardzo dobrze słyszalny jak wyłącze inne wentylatory , jak dam 1900 rpm to jest istna suszarka .... nie poto dałem 200 zeta żeby było głośno :mur: słychać takie hmmm , syczenie/terkotanie .... pozatym jak go założyłem tonie moge wsadzić grafy na agp :mur: (tzn. moge ale cooler opiera sie na kostce pamięci BGA na grafie ....) 1408631[/snapback] Ja bym go zareklamował i wymienił np na Pentagrama 120Cu, on jest ponoć na najniższych obratach niesłyszalny, dp tego trochę kaski zostanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...