Stinky Winky Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Jestem zainteresowany podswietlana klawiatura revolteca ale nigdzie nie moglem znalezc "zywotnosci podswietlenia". Czy ktos sie orientuje jaka ona jest?? A moze ktos probowal na wlasna reke zmodyfikowac klawiature za pomoca EL?? Jesli tak to prosze sie pochwalic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 dodam tylko, ze BTC takze oferuje podswietlana dlawiature, ktora ma jedna zalete: standard PC a nie "Laptopowy" (chodiz mi tu o rozklad klawiszy DEL END PD PU HOME i INSERT + kla numeryczna). Oto ona: BTC BTC 6300CL http://www.btcpolska.pl/2-7-21keyboard.htm#6300cl http://www.sirius.pl/product.php?action=info&id=13616&sid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stinky Winky Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 No wiec czy ktos zna odpowiedz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyculon Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Miałem ją w rękach. Przyciski sa hmmm gumowo plastykowe. Tyle moge o niej powiedziec ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stinky Winky Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Nie chce byc czepliwy, ale pytam o to jak dlugo takie podswietlenie bedzie dzialac?? 3000 godzin? 6000? prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 12 miesiecy na 100% a potem limit wymian na nowa sie skonczy :lol: IMO lepiej kup X-Power w 4maxie -> cena ta sama duzo lepsze ulozenie klawiszy (normalne) Mi padla dopiero po 7 miesiacach... Potem wrocilem do starej bo jednak klawa bez podporki na nadgarstki to lipa :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 czyli amsz na mysli to: http://4max.pl/default.asp?g=116&gg=107&produkt=1358 ? Ja jednak wole ta ktora pokazalem, czyli BTC 6300CL, rokład klawiszy "standardowy" + przyciski dodatkowe no i BTC, to juz jakas firma - IMHO XP Power powinien robic tylko obudowy a nei btrac sie za reszte "gadżetów" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 dodam tylko, ze BTC takze oferuje podswietlana dlawiature, ktora ma jedna zalete: standard PC a nie "Laptopowy" (chodiz mi tu o rozklad klawiszy DEL END PD PU HOME i INSERT + kla numeryczna). Oto ona: BTC BTC 6300CL 1408969[/snapback] a ten revoltec to niby jaki ma układ klawiszy ?? mam pare miesięcy i jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 no tak, ale wiesz tamten ma dodatkwoe kalwisze i te F1, F2, itd sa nieco mniejsze, wiem bo widzialem obie i gdybym mial jakas zalgejaca kaske to bym wzial tego BTC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 jesli juz o klawiaturach mowa.. to ostatnio we wrocku na giełdzie elektronicznej widziałem miekkie klawiatury.. takie gumowe.. a nuz sie to komuś do czegoś przyda :lol: jesli chodzi o EL to poszukaj w katalogach gdzies (ELFA, conrad czy jak mu tam...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...