amoniak Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Mam możliwość zakupienia tej karty za okazyjną cenę. :mrgreen: W związku z tym mam kilka pytań. 1. TV Out jakiej jest jakości :?: bardzo ważne dla mnie 2. Czy są jakieś problemy z tą kartą (jakość wykonania, kszaczące stery) :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ha chyba nie dostaniesz duzo odpowiedzi, bo jak sadze niewielu jest posiadaczy tej karty jak na razie w Polsce, poczytaj recenzje na frazpc tam jest porownanie tych kart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 :wink: :wink: na widziałem i wygląda interesująco chciałbym usłyszeć coś od usera tej karty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 na in4.pl też jest rzetelny teścik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas69 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 a za ile jeśli można się spytać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 za 250 zł :D w sklepie widziałem za 380 :? gość sprzedaje bo chce kupić albo radeona 8500 dual lub matroxa do czegoś mu potrzebne dwa monitory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 za 250 zł :D w sklepie widziałem za 380 :? gość sprzedaje bo chce kupić albo radeona 8500 dual lub matroxa do czegoś mu potrzebne dwa monitory Za tą kasę to bym brał ale zaraz zaraz Ty już masz R9000pro jak tak to nie ma po co zmieniać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Sam się zastanawiałem nad tą kartą. Możesz ją brać, ALE z wielkimi nadziejami że soltek/sis w krótkim czasie wyda lepsze stery :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 z tych dwóch testów to wyłania sie zupełnie przyzwoita kata ale ja jednak wolałbym R9000PRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Bierz w ciemno, albo ja ją kupię :) Nic nie tracisz- za tyle, to można najwyżej Geforce 2 TI/4MX440 kupić, a to jeszcze większy szajs niż SIS. Możesz go brać za prowizorycznego następcę Kyro2 :wink: - takie nie wiadomo co, albo okaże się to rewelacją, albo totalnym niewypałem( analogia do S3 Savage 2000 :? ) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 oczywiście za 250zł to się opłaca ale za 370 już nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 z tych dwóch testów to wyłania sie zupełnie przyzwoita kata ale ja jednak wolałbym R9000PROTy porównujesz R9000 Pro do Xabre'a, a to przeciez inna klasa cenowa. Za dobrego Radka trzeba dać ponad 500 stów, a za Xabre'a poniżej 400. oczywiście za 250zł to się opłaca ale za 370 już nieJa uważam, że 370 zł za tą karte to jest bardzo dobra cena, za tyle można kupic jakiegos badziewnego klona R9000, który i tak jest gorszy pod względem wydajności od Xabre'a. Amoniak, bierz tą kartę i podziel się wrażeniami na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ja bym bral , wlonczysz se przeszroczystosc scian i nikt ci w quake nie podskoczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 :D a kto powiedział, że chcę wymienić radeona 9000 na xabre :) ja składam drugi komputer :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Za taką cenę nawet bym się nie zastanawiał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 niby wzsystko przemawia za Xabre - bardzo dobra jakosc obrazu i tvout, dobra wydajnosc za przyzwoita cene ale ma jeden chyna najwazniejszy feler - sterownik zajrzyj sobie na forum xabregamers.cjb.net, co drugi post to problem z gra i co najgorsze wedlug wielu wlasciieli kart na Xabre Sis nie potrafi sobie z nimi poradzic a sterowniki nic nie daja co ciekawe uklad ten ma jakas wade i bardzo zle wspolpracuje z plytami glownymi na VIA reansumujac ja bym bral za ta kase ale tylka dlatego ze lubie ryzyko i nowe doswiadczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...