Skocz do zawartości
amoniak

Soltek Xabre-400 /64MB

Rekomendowane odpowiedzi

Mam możliwość zakupienia tej karty za okazyjną cenę. :mrgreen:

W związku z tym mam kilka pytań.

1. TV Out jakiej jest jakości :?: bardzo ważne dla mnie

2. Czy są jakieś problemy z tą kartą (jakość wykonania, kszaczące stery) :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 250 zł   :D  

w sklepie widziałem za 380  :?  

gość sprzedaje bo chce kupić albo radeona 8500 dual lub matroxa

do czegoś mu potrzebne dwa monitory

Za tą kasę to bym brał ale zaraz zaraz Ty już masz R9000pro jak tak to nie ma po co zmieniać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz w ciemno, albo ja ją kupię :) Nic nie tracisz- za tyle, to można najwyżej Geforce 2 TI/4MX440 kupić, a to jeszcze większy szajs niż SIS. Możesz go brać za prowizorycznego następcę Kyro2 :wink: - takie nie wiadomo co, albo okaże się to rewelacją, albo totalnym niewypałem( analogia do S3 Savage 2000 :? ) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tych dwóch testów to wyłania sie zupełnie przyzwoita kata ale ja jednak wolałbym R9000PRO

Ty porównujesz R9000 Pro do Xabre'a, a to przeciez inna klasa cenowa. Za dobrego Radka trzeba dać ponad 500 stów, a za Xabre'a poniżej 400.

oczywiście za 250zł to się opłaca ale za 370 już nie

Ja uważam, że 370 zł za tą karte to jest bardzo dobra cena, za tyle można kupic jakiegos badziewnego klona R9000, który i tak jest gorszy pod względem wydajności od Xabre'a.

Amoniak, bierz tą kartę i podziel się wrażeniami na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niby wzsystko przemawia za Xabre - bardzo dobra jakosc obrazu i tvout, dobra wydajnosc za przyzwoita cene

ale ma jeden chyna najwazniejszy feler - sterownik

zajrzyj sobie na forum xabregamers.cjb.net, co drugi post to problem z gra i co najgorsze wedlug wielu wlasciieli kart na Xabre Sis nie potrafi sobie z nimi poradzic a sterowniki nic nie daja

co ciekawe uklad ten ma jakas wade i bardzo zle wspolpracuje z plytami glownymi na VIA

reansumujac ja bym bral za ta kase ale tylka dlatego ze lubie ryzyko i nowe doswiadczenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...