Lovtza Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Siemnako Mam pytanie do tych co maja volcano 7+. Czy to mozliwe ze na ustawionych obrotach na FAMMATE-cie to i tak go slychac takie wycie nawet z zamknieta obudowa obroty na 2500. Myslem ze bedzie bezglosny ale mi to nie przeszkadza tylko chce sie upewnic czy jest z zim wszystko wporzo. Poprostu go sychac takie wycie :) ale nie za glosnie Aha na duronie 600@996 (166x6) mam 35-40 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Wszystko z nim jest ok. Ale jak go słyszysz to przynajmniej wiesz, że działa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalniemi Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 taki juz jego urok, mi tez tak wyje, cicho ale zawsze.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Norma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 W Volcano 7+ dosc slyszalna praca to norma, Ja na LOW mam go caly czas i jest dosc dobrze slyszalny - nie mowiac juz o HIGH ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Volcano7+ to pomyłka. Założyłem i zdjąłem. Jadę na BOX-owym wiatraku i nie zauważyłem wzrostu temperatury w porównianiu do V7+ . . . a za to jaki komfort akustyczny !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Volcano7+ to pomyłka. Założyłem i zdjąłem. Jadę na BOX-owym wiatraku i nie zauważyłem wzrostu temperatury w porównianiu do V7+ . . . a za to jaki komfort akustyczny !!!Nie rozśmieszaj mnie. To jest obraza dla Thermaltake'a. Miałem Volcano 7+ i nawet na LOW to jest zarąbiście wydajny cooler. Teraz mam osławionego Titana TTC-5TB i ten jest o jakieś 6-7 stopni słabszy od Volcano. Widocznie miałeś słabą paste. Bo do takiego coolera to przynajmniej na cięzkiej miedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...