Jump to content

Lovtza

Stały użytkownik
  • Posts

    267
  • Joined

  • Last visited

About Lovtza

  • Birthday 03/28/1983

Contact Methods

  • Strona WWW
    http://kc.deptak.us
  • GG
    1282542

Profile Information

  • Skąd
    Nowy Dwor Maz (kolo Wawy)
  • Zainteresowania
    GPL, Q3, OC, Ultima Online Kraina Cienia - kc.deptak.us

Lovtza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Wszystko dziala juz poprawnie. Nie nie zmienialem, wlozylem plyte w to samo miejsce co byla moze jakies zwarcie nie wiem ale teraz dziala dobrze. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam
  2. Panowie. U nich wszystko zadzialalo bez problemu Co ciekawe jak wrocilem do domu i zlozylem na dywanie to tez poszlo. Teraz juz dziala wszystko ok, rozebralem all i jeszcze raz zlozyle moze faktycznie jakies przebicie bylo Teraz komputer dziala szybko i stabilnie Dzieki za rady i pozdrawiam
  3. dzis sprawdzialem z nowym OCZ 500W SE i to samo jest Czyli co plyta ?? Chyba male szanse ze ten model nie lubi sie Taganem u15 i tym OCZem ?? Moge smialo reklamowac plyte ? Pytanie czy wymienia ;/
  4. No tak do biosu moge wejsc na starym zasilaczu. Jednak wez pod uwage ze ten tagan to nowy zasilacz i co niby nie jest kompatybilny ? Znaczy co mam zasilacz na krotko dopalic? Na starej plycie odpala normalnie.
  5. No ok ale czemu ta plyta odpala ze starym modecomem ?? i to 12v jest podlaczona tylko do 4 pin a nie 8 ?? Jak juz pisalem znowu ten Tagan odpala na starej plycie bez problemu.
  6. Witam Panowie moze wy cos poradzicie. Kupilem wczoraj plyte glowna Gigagyte GA-970A-UD3, podlaczylem ja do obecnego zasilacza Tagan EasyCon 530W U15, po wcisnieciu przecisku power jedynie drga wentylator w taganie. Nie wiem co zrobic, co ciekawe ten Tagan odpala bez problemu moja stara plyte glowna Asusa M2N-E a zas tego Gigagyte odpala moj jeszcze straszy zasilacz ModeCom 400W taki badziew. Jednak jak podlacze Tagana z Gigabytem nic sie nie dzieje no jak juz pisalem jedynie trga wiatrak. Sprawdzalem i na krotko wiec to nie przycisk. Mam w tym taganie dwie oopcje podlaczenioa 12v, jedna jest taka cala 8 pinowa wtyczna lub dwie wtyczki laczone po 4piny i to samo. Zmienialem tez to ustawienie spli i combine ale to nic nie daje :( Prosze was o pomoc co moze byc przyczyna ?
  7. hej ujalem duzo na polaczeniach ale to samo sie dzialo w nocy
  8. ok sprawdze thx obetne polaczenia i zobacze czy bedzie sie wieszac niby widze wlan ale co to moze byc karta to ten dongiel od liveboxa tp sagem gx762n pozdrawiam
  9. Witam Nie wiem co sie dzieje ale jak tylko uruchomie utorrenta i zostawie na mniej wiecej 30min do 1h wywala mi BlueScreena. Co ciekawe rzecz sie dzieje tylko jak jest wlaczony utorrent, na innych klientach dziala. Z racji, ze to jedyny fajny klient prosba o pomoc czy z czyms takim sie spotkaliscie i macie rozwiazanie. http://imageshack.us/photo/my-images/135/img0022md.jpg W dzienniku zdarzen jest cos takiego. Pakiet błędów , typ 0 Nazwa zdarzenia: BlueScreen Odpowiedź: Niedostępny Identyfikator pliku Cab: 0 Sygnatura problemu: P1: P2: P3: P4: P5: P6: P7: P8: P9: P10: Dołączone pliki: C:\Windows\Minidump\061111-21106-01.dmp C:\Users\Lovtza\AppData\Local\Temp\WER-41621-0.sysdata.xml Te pliki mogą być dostępne tutaj: C:\Users\Lovtza\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\Kernel_0_0_cab_0c307520 Symbol analizy: Ponowne sprawdzanie rozwiązania: 0 Identyfikator raportu: 061111-21106-01 Stan raportu: 0 Pozdrawiam
  10. Witam. Zostawiam kompa z wlaczonym torentem lub nie. Nie ma takiej mozliwosci zeby przezyl jedna noc. Czasami i w dzien sie resnie wywali bluescreena. Mam tam od jakiegos miesiaca nie pamietam z czym moze to byc powiazane. Patrzylem w akcjach: Sygnatura problemu Nazwa zdarzenia problemu: BlueScreen Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.48 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje o problemie BCCode: d1 BCP1: 009C8EF8 BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: AB70AD1F OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Czy macie pomysl co moge z tym zrobic ? Nie chce mi sie przeinstalowywac Windowsa. Pozdrawiam
  11. Dziekuje slicznie Zrobilem z tym USB i ladnie poszlo, a dodatkowo odkrylem ze mozna bootowac nawet system. Wiec ta plyta nie jest taka zla. Dzieki jeszcze raz. Pozdro
  12. Kurde faktycznie, nie pomyslalem, ale czy moja plyta ruszy z USB. Znaczy sie mam wrzucic AWDFLASH na pena i odrazu biosu z nim ?
  13. Jak w temacie, ASUS M2N-E, chcialem zrobic flash biosa zeby byla mozliwosc wlozenia nowego procka. Bios mam z 2006 roku z czasow kupna plyty. Jak wgrywam BIOS przez windows 7 tym ich updaterem to wyskakuje ci cos takiego ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - flashbiosfail.jpg Sytuacja powatrza sie przy wersji biosu 5001, 3001, 1703 Macie pomysl co to moze byc ? Nie mam FDD wiec to jedyna metoda.
  14. Nie wiem czy ten procek sie kretnie do 3.0 chociaz w sumie nie probowalem, plyta jak w opisie. O tym 5770 tez myslalem lookalem testy ladnie sobie radzi nawet w metro 2033. Zasilacz myslalem o jakims Taganie ale to juz nie problem z kumnem. Czy ten 5770 mniej ciagnie z procka ? Myslalem jeszcze o GTX 460 on chyba mniej wymagajacy co do sprzetu jest ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.