romeorunner Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Mam problem z tym Soltekiem. Nie moge na nim podkręcać ani troszke mam Athlona xp1900+Gaiward GF3TI200 256 DDR333.Co mam zrobić.Nigdzie niemoge też sprawdzić temperatury chipsetu.W programie od płytki pokazuje -201C a w biosie -55C co robić aby podkręcić procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Ja go znam po pierwsze zmniejsz temperatore w pokoju z 35C do 25C po drugie pozbądz sie dysku z badami i zainstaluj wreszcie pożądnie windowsa po trzecie na tych soltekach słabo sie kreci poszukaj na forum na dalszych stronach. A JESZCZE JEDNO PRZECIERZ NIE ZALEŻY CI ANI TROSZKE NA KRECENIU KLOCA SAM TAK STWIERDZILEŚ ZE I TAK MASZ WIĘCEJ PTK W 3DMARKU ODEMNIE WIĘC POCO DAJESZ TAKIE PYTANIA NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Ty mózgu w pokoju niemam jak zmniejszyć tęperatury a na podkręceni procka mi nie zależy ale chyba spytać można nie od tego min jest to forum co ma dysk z badami do procka?????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 najprosciej jest wlonczyc opcję RedStrorm Overclocking, ale jak Ci nie zalezy to po co sie pytasz???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 a napięcie na rdzeniu zwiększyłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Ja go znam po pierwsze zmniejsz temperatore w pokoju z 35C do 25C po drugie pozbądz sie dysku z badami i zainstaluj wreszcie pożądnie windowsa po trzecie na tych soltekach słabo sie kreci poszukaj na forum na dalszych stronach. A JESZCZE JEDNO PRZECIERZ NIE ZALEŻY CI ANI TROSZKE NA KRECENIU KLOCA SAM TAK STWIERDZILEŚ ZE I TAK MASZ WIĘCEJ PTK W 3DMARKU ODEMNIE WIĘC POCO DAJESZ TAKIE PYTANIA NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co ty pier#$%##%%olisz... na tym solteku sie zle kręci... Rotfl... miales go moze? Bo ja go mam... Vip tez go ma...! i na krecenie raczej nie nazekamy... Gdyby nie moj syfiaty hdd to spox bym pewnie doszedl do 163FSB... ale niestety te gowno (szajsung) sie wyklada... a co do topicu... próbuj tak... Uruchom, walnij fsb 140, zapisz uruchom, ustaw fsb 150, zapisz uruchom, ustaw fsb 160 :) Pzdr ALL @ fuck lameZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Zwiękększam napięcie na 1.80ale to nic nie daje. Dziś rano poszedł na142FSB zrobiłem 3DMARKA nie zawiesił się ale po ponownym uruchomieniu zawiesił się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Piotrek może ci sie wreszcie uda over... ale ty masz za woską temperatóre w pokoju!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Ty mózgu w pokoju niemam jak zmniejszyć tęperatury ....Spróbuj okno otworzyć ;) Ja na swoim Solteku osiągnołem max tego kloca - fsb 133. Ale mnożnik musiałem zmniejszyć :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Ja go znam po pierwsze zmniejsz temperatore w pokoju z 35C do 25C po drugie pozbądz sie dysku z badami i zainstaluj wreszcie pożądnie windowsa po trzecie na tych soltekach słabo sie kreci poszukaj na forum na dalszych stronach. A JESZCZE JEDNO PRZECIERZ NIE ZALEŻY CI ANI TROSZKE NA KRECENIU KLOCA SAM TAK STWIERDZILEŚ ZE I TAK MASZ WIĘCEJ PTK W 3DMARKU ODEMNIE WIĘC POCO DAJESZ TAKIE PYTANIA NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co ty pier#$%##%%olisz... na tym solteku sie zle kręci... Rotfl... miales go moze? Bo ja go mam... Vip tez go ma...! i na krecenie raczej nie nazekamy... Gdyby nie moj syfiaty hdd to spox bym pewnie doszedl do 163FSB... ale niestety te gowno (szajsung) sie wyklada... a co do topicu... próbuj tak... Uruchom, walnij fsb 140, zapisz uruchom, ustaw fsb 150, zapisz uruchom, ustaw fsb 160 :) Pzdr ALL @ fuck lameZ Ten SOLTEK jest przeciętny jeśli idzie o OC ! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Ciągle się staram ale teraz mam to w d... Procek nie przekracza FSB 142 a jak już się uda to tylko windows dobże pracuje. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Ja go znam po pierwsze zmniejsz temperatore w pokoju z 35C do 25C po drugie pozbądz sie dysku z badami i zainstaluj wreszcie pożądnie windowsa po trzecie na tych soltekach słabo sie kreci poszukaj na forum na dalszych stronach. A JESZCZE JEDNO PRZECIERZ NIE ZALEŻY CI ANI TROSZKE NA KRECENIU KLOCA SAM TAK STWIERDZILEŚ ZE I TAK MASZ WIĘCEJ PTK W 3DMARKU ODEMNIE WIĘC POCO DAJESZ TAKIE PYTANIA NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co ty pier#$%##%%olisz... na tym solteku sie zle kręci... Rotfl... miales go moze? Bo ja go mam... Vip tez go ma...! i na krecenie raczej nie nazekamy... Gdyby nie moj syfiaty hdd to spox bym pewnie doszedl do 163FSB... ale niestety te gowno (szajsung) sie wyklada... a co do topicu... próbuj tak... Uruchom, walnij fsb 140, zapisz uruchom, ustaw fsb 150, zapisz uruchom, ustaw fsb 160 :) Pzdr ALL @ fuck lameZ Zgadzam sie z bLaSterD'em .Zarowno jego jak i moj soltek pochodza z serii O/C friendly :).nowe DRV5'tki maja inny uklad ICS odpowiedzialny min. za dzielnik 1/5 ktory teraz dziala bez problemow.Rozpoznac je mozna po srebrnym radiatorze na chipsecie plyty.(stare wersje mialy wentyl na radiatorze ,nowe juz nie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Ja go znam po pierwsze zmniejsz temperatore w pokoju z 35C do 25C po drugie pozbądz sie dysku z badami i zainstaluj wreszcie pożądnie windowsa po trzecie na tych soltekach słabo sie kreci poszukaj na forum na dalszych stronach. A JESZCZE JEDNO PRZECIERZ NIE ZALEŻY CI ANI TROSZKE NA KRECENIU KLOCA SAM TAK STWIERDZILEŚ ZE I TAK MASZ WIĘCEJ PTK W 3DMARKU ODEMNIE WIĘC POCO DAJESZ TAKIE PYTANIA NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co ty pier#$%##%%olisz... na tym solteku sie zle kręci... Rotfl... miales go moze? Bo ja go mam... Vip tez go ma...! i na krecenie raczej nie nazekamy... Gdyby nie moj syfiaty hdd to spox bym pewnie doszedl do 163FSB... ale niestety te gowno (szajsung) sie wyklada... a co do topicu... próbuj tak... Uruchom, walnij fsb 140, zapisz uruchom, ustaw fsb 150, zapisz uruchom, ustaw fsb 160 :) Pzdr ALL @ fuck lameZ Ten SOLTEK jest przeciętny jeśli idzie o OC ! :?Z calym szacunkiem ale przeciętny jest Twój... bo masz starą Revke ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Ja go znam po pierwsze zmniejsz temperatore w pokoju z 35C do 25C po drugie pozbądz sie dysku z badami i zainstaluj wreszcie pożądnie windowsa po trzecie na tych soltekach słabo sie kreci poszukaj na forum na dalszych stronach. A JESZCZE JEDNO PRZECIERZ NIE ZALEŻY CI ANI TROSZKE NA KRECENIU KLOCA SAM TAK STWIERDZILEŚ ZE I TAK MASZ WIĘCEJ PTK W 3DMARKU ODEMNIE WIĘC POCO DAJESZ TAKIE PYTANIA NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co ty pier#$%##%%olisz... na tym solteku sie zle kręci... Rotfl... miales go moze? Bo ja go mam... Vip tez go ma...! i na krecenie raczej nie nazekamy... Gdyby nie moj syfiaty hdd to spox bym pewnie doszedl do 163FSB... ale niestety te gowno (szajsung) sie wyklada... a co do topicu... próbuj tak... Uruchom, walnij fsb 140, zapisz uruchom, ustaw fsb 150, zapisz uruchom, ustaw fsb 160 :) Pzdr ALL @ fuck lameZ Ten SOLTEK jest przeciętny jeśli idzie o OC ! :?Z calym szacunkiem ale przeciętny jest Twój... bo masz starą Revke ;) Jaki numer ma rev przyjazny overclockerom? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Ja go znam po pierwsze zmniejsz temperatore w pokoju z 35C do 25C po drugie pozbądz sie dysku z badami i zainstaluj wreszcie pożądnie windowsa po trzecie na tych soltekach słabo sie kreci poszukaj na forum na dalszych stronach. A JESZCZE JEDNO PRZECIERZ NIE ZALEŻY CI ANI TROSZKE NA KRECENIU KLOCA SAM TAK STWIERDZILEŚ ZE I TAK MASZ WIĘCEJ PTK W 3DMARKU ODEMNIE WIĘC POCO DAJESZ TAKIE PYTANIA NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co ty pier#$%##%%olisz... na tym solteku sie zle kręci... Rotfl... miales go moze? Bo ja go mam... Vip tez go ma...! i na krecenie raczej nie nazekamy... Gdyby nie moj syfiaty hdd to spox bym pewnie doszedl do 163FSB... ale niestety te gowno (szajsung) sie wyklada... a co do topicu... próbuj tak... Uruchom, walnij fsb 140, zapisz uruchom, ustaw fsb 150, zapisz uruchom, ustaw fsb 160 :) Pzdr ALL @ fuck lameZ Ten SOLTEK jest przeciętny jeśli idzie o OC ! :?Z calym szacunkiem ale przeciętny jest Twój... bo masz starą Revke ;) Jaki numer ma rev przyjazny overclockerom?Od jakiego revka nie wiem (z numeru) ale jak juz Vip napisal... te ze srebrnym radiatorem i bez wentylka na czipie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...