Songoku Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 mam kłopot z włączeniem udma na moim dysku napewno obsługuje udma 5 (ata 100) mam 2 dyski oba maxtory podłączone do jednej taśmy jeden to ten w opisie a drugi taki stary 6 gb na ata 66 no a w windowsie pisze mi na 40 gb MAxtorze pio-4 .Wgrałem ide driver i pisze mi tam nawet udma 6 ale moja płyta nie wyciąga a ten stary twardy działa na maxa UDMA 4 .No to poradzcie mi jak włączyć ten tryb udma 5 mam windowsa xp pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 No moze w biosie wyłączyleś UDMA dla HDDx i rozumie ze w kontrolerze dyskowym w poziomie Win masz wląszone urzywanie DMA ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 no w biosie mam tylko tryb auto lub disable wszystko mam auto nawet pio .no a w menarzeże mam tryb dma jeżeli dostepne a pisze mi bierzący typ transferu pio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 mas zwindowsa 2000? mi pomogl taki patent: podlonczylem jako slave potem w tej zakladce gdize sie ustawia sie tryb dysku dla primary przestawilem z autowykrywania na brak potem reset i po resecie jush byl tryb udma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ok spróbuje a ma win xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 no i jak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...